Hirdetés
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogi74
tag
A kirándulás az inkább városnéző kirándulás/túra ami azt jelenti, hogy térerő az általában tökéletes volt és azt, hogy napközben nem tudtam tölteni a telefont. Nem használtam a repölő üzemmódot, nem is szoktam.
A navigáció használat azt jelentette, hogy 2-3 alkalommal pár perces max 10 perces navigálás, míg belőttük a helyes irányt.
A legtöbbet talán a fényképezőt használtam: 30-80 fotó/nap (a feleségem sokkal többet)
Én is sokat túrázom és engem is érdekelne az ilyen használat de sajnos ezt még nem tudtam kipróbálni de az eddigi tapasztalatok alapján én inkább egy powerbankkal fogok nekivágni a túrának.
Például valahol láttam egy jó kis Xiaomi powerbankot ami vezetéknélküli töltésre is használható és elég nagy teljesítményű.
A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy egésznap kapcsolódik hozza bt-n egy galaxy watch 46-os
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Politika
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- VoIP telefonálás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest