-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
geyamasszor7 #14770 üzenetére
Ez a note 8 topik de szerintem a sd kártyával lesz a problémád.
Ha formázás után is ezt teszi csere. -
Smiro
senior tag
válasz
geyamasszor7 #14770 üzenetére
Formáztad az SD-t? Na ezért nem érdemes nagy kapacitású kártyát venni - többek között. A nagy kártyának nagyobb az írási ideje is, ha már sok kép van rajta. A másik probléma, ha minden elszáll. Emiatt célszerű a nap végén lementeni egy pendrive-ra a képeket. Azt bármelyik telóról meg tudod oldani, egy OTG kábel, vagy csatlakozó kell hozzá csupán. Persze a pendrive-ot is formázni kell. Kártyában szerintem meg bőven elég a a fele, vagy negyede is. Egy nap alatt gondolj bele, mennyi fotót/videót készítesz, még ha max felbontáson is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Túra és kirándulás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest