Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Pioneer
üzenetére
Ha ilyen van, akkor pontosításként, figyelmeztetésként utalni szoktak, az eredeti probléma egy olyan pontjára, ami elkerülte a válaszaadó figyelmét. Mert, ugye az elfogadható, hogy előfordul az ilyen. Tehát, valóban elkerülte a figyelmemet az, hogy az elveszett telefon ki volt kapcsolva.
De az, hogy ennek kapcsán a problémára adott "téves" megoldást később egyesek állításként kezdik kezelni, az már nem fogadható el. Mert, én nem állítottam, hogy kikapcsolt készüléknél is működik a kereső.
Ennyi! -
bbendre
őstag
válasz
Pioneer
üzenetére
Igazad van. En a sajat reszemrol Annyit tennek hozza, hogy mindenkeppen probald meg megkeresni a telefont a telefon keresovel. Nem veszitesz vele. Nagyon sok tenyezos. Android - Iphone nagyban elter. A helymeghatarozas is sok tenyezos. Persze kikapcsolva very hard fokozat
de az utolso ismert hely esetleg segithet visszaemlekezni.
@Pioneer: Igyekeztem a leheto legjobb tudasom szerint utana jarni a temaknak, hogy ne irjak le "hülyeségeket". Termeszeten ha tevedek (es ez nagyon sokszor elofordul) minden pozitiv kritikat szivesen veszek amibol tudok tanulni
. Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igazad van. En a sajat reszemrol Annyit tennek hozza, hogy mindenkeppen probald meg megkeresni a telefont a telefon keresovel. Nem veszitesz vele. Nagyon sok tenyezos. Android - Iphone nagyban elter. A helymeghatarozas is sok tenyezos. Persze kikapcsolva very hard fokozat
de az utolso ismert hely esetleg segithet visszaemlekezni.