-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Ja még annyi, hogy a QuickStar-ral visszaraktam az órát a jobb oldalra, mert engem qvára zavart a bal oldalon. Mindig azt hittem, hirtelen a telóra pillantva, hogy érkezett valami értesítés a rolón. És eltüntettem vele a kis elem ikont, elég csak a százalék az akku jelzésre.
(#8220) ratcache Én nem tudom megszokni a navigációs sáv gesztusvezérlését. Pedig Nova Launcherben használom a gesztusokat.
-
-
Probert75
addikt
Én egy régebbi Good Lock-ot használok. A QuickStar modult használom, mert a gyári sötét témával a roló nagyon mélyfekete. Én meg sötétszürkén használom más színű ikonokkal. Használom még a MultisStart is. Eleinte használtam a NavStart is mert annyira nem jöttek be a gyári ikonok, de aztán csak visszaléptem a gyárira.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest