Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
$atirka
üzenetére
Lehet hogy nyomják, de eddig csak egy helyen láttam 2 hónapja, a Camponában. Mikor volt időm, akkor odamentem, majd közölte a srác, hogy felrakja, de nagyon kezdő benne, és már 3-at elcseszett...úgyhogy inkább nem kértem. 2 hete mikor voltam ott moziban, már a boltjuknál levő plakátról le is szedték a ShildUp feliratot...
Tudom hogy kell felrakni, láttam a videót, meg ismerem ezt a "típust" is, amit így raknak fel, ennek ellenére ezt is el lehet rontani. -
beeep146
tag
válasz
$atirka
üzenetére
Üdv!
Tegnap én is feltetettem egy Firstphone-ban ezt a Shield Up fóliát.
200 mikronos, nem matt. Első látásra nem annyira jött be, mert bár buborékmentesen sikerült feltenni, oldalfényben olyan "narancsbőrös"- nek látszott mint a MM-os Clearplex. Letelt a 24 óra, vigyáztam az itiner szerint, hogy poros, szöszös helyen (zsebben, táskában) ne legyen, és tök jól kisimult. Alig észrevehető, nem torzítja a kijelzőt, és az ujjlenyomatot is kevésvé gyűjti. Gyári bőrtokban pont annyi van a tok peremétől, hogy ne nyomja fel és ne is legyen zavaró. Részemről ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest