- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Tényleg lassú volt a ram, kicseréltem Kingmaxra és mintha új gépem lenne. Ha a tévémben Samsung panel van, szeretnék gratulálni az LG-nek, hogy kiválogatott pár jó panelt a sok vacakból. És ne kelljen már naponta ürítgetnem a tárhelyet, ez már 2016-ban is nagyon gáz volt, a konkurensek sokkal jobbat kínáltak ennyi pénzért. Amoled is csak azért került bele, mert olcsóbb volt a legyártása.
-
FistXL
senior tag
Ez a telefon egy ipari hulladék, borzasztó ránézni is, lassú, akad, a tárhely factory reset után instant meg van telve, ha mindent letiltasz lesz kb. 2gb, ami elég egy messengerre
. Én 2 napot bírtam ki vele, egyik ismerősöm 2 évig nyúzta (még mindig nem értem, hogy hogyan bírta), aztán odaadta nekem, hogy földhöz vághassam. Elismerem, hogy zsigerből utálom az összes Samsung eszközt, de ahhoz, hogy ekkora hulladékot csináljanak, tehetség kell.
A Samsung TV-m 2 nap után becsíkozódott, a Samsung ramom tetű lassú volt, a Samsung telefonom pedig a a dobozból történő kivétel után használhatatlan volt. SSD-t akartam tőlük venni, de miután a Samsung merevlemezem úgy ment tönkre, hogy évente 1 napig volt gépben, mert ez volt a biztonsági mentés minden adatomról, kiverte a biztosítékot. Megjegyzem, nem volt dobálva.
Soha többet Samsungot, mert ennyire sz@r termékeket a leg nonamebb gyártónak is arcpirító lenne legyártani...
Boldog új évet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Peugeot, Citroën topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest