Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Az lehet, de az ember először a prémium kategóriával köti össze a Samsungot, mert mindig a Galaxy S9 és Note9-et látja a városban reklámokban és a posztereken.
Ja és persze a fotós képességekkel promózzák ezt a telefont, ami azért elég ciki a fotós teljesítményéhez képest: Samsung Galaxy A7 TV Commercial : Your World Widened (2018)
-
De igen, mert ez Samsung, ami elvileg egy prémium gyártó. És sokan ezért azt hiszik, ha Samsungot vesznek, akkor az garancia a minőségre. Hát ez esetben nem...
Nem is csoda, hogy a kínai piacon nem rúgnak labdába...Az a baj, hogy ez még bármelyik B kategóriás gyártótól sem lett volna jól fogadva, nem hogy a Samsungtól. -
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is!
Mi a fene az a siralmas kamerarendszer??
Samsung, most ez komoly?! 
Kezdek minél jobban azokkal egyetérteni, akik szerint 1 kamera kell csak, de az legyen jó.
Mert ez így egy óriási parasztvakítás, semmi más!Emlékeztek arra, mikor múltkor azt mondtam, hogy a Xiaomi Mi A2 lehetne jobb kamerában? Felejtsétek el, szerintem a Samsung most drágábban nem nyújtja azt a szintet. Én kapásból a Mi A2-őt választanám.
Ráadásul házon belül a S7 ugyanannyiért sokkal jobb választás ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem is csoda, hogy a kínai piacon nem rúgnak labdába...Az a baj, hogy ez még bármelyik B kategóriás gyártótól sem lett volna jól fogadva, nem hogy a Samsungtól.
Samsung, most ez komoly?! 
Mert ez így egy óriási parasztvakítás, semmi más!