Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
pècsimunkás #9522 üzenetére
Le vannak tiltva az animációk. Gondolkozok, gondolkozok egy factory reseten, de mindig arra jutok, hogy túl sok idő mindent újra beállítani. Mindenem ezen van, ráadásul hárklis vagyok a beállításokra. Talán úgy lenne érdemes, hogy egy backupból visszaállítom a beállításokat, illetve az appokat. Viszont azt nem tudom, így mennyi értelme lenne egy factory resetnek; vajon visszarakja a felesleges "rendszerszemetet" is? Te egyébként a Visszaállítás - Összes beállítás visszaállítása pontból csináltad a factory resetet vagy Samfirm/Odinnal? Bár azt sem tudom, hogy utóbbikkal lehet-e...
Nézegettem videókat TWRP felrakásához is, onnan lehetne egy full backupot csinálni. Ezt próbálta már valaki itt? Mármint a TWRP-t A50-en. Vannak fórumok, amelyek szerint nem nehéz összehozni, mások szerint igen kockázatos (Knox).
A Xiaomihoz jobban értek ilyen téren, ott mókoltam eleget. A MiFlash közeli jóbarátom. Néhány napja támadt egy jó ötletem, miszerint az ezer éves mi2s-emen letiltom a közelség érzékelőt, mivel a kijelzőt kissé elengedte a ragasztó, így belóg a promximity szenzor elé. Ehhez semmi más nem kell, csak egy Sensor Disable, ami ugye része az Xposed frameworknak. Ahhoz semmi sem kell, csak ugye TWRP, ami persze nincs fenn, soha nem is volt. Ennek a felrakásához végülis csak driverek kellenek és persze egy olyan kábel, ami adatot is visz át, nem csak töltésre alkalmas. Ez nem olyan egyértelmű, mert pl. egy Energizer kábel ezt ígéri, de nem tudja. Mígy egy 800 Ft-os noname simán tudja. Csak mire erre rájössz... és persze egy közel 10 éves készülékhez win10-es drivereket találni... nem működik a MiFlash, stb, stb, stb. Számtalanszor újraflasheltem már, de azt hittem, hogy most végleg tégát csináltam az mi2s-emből, mire egy fórumon találtam megoldást. TRWP, mount és zip-ből flashel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest