Új hozzászólás Aktív témák
-
borand
aktív tag
válasz
janos666 #4208 üzenetére
Szerintem a 90%-nak ez a baja. 8, de már a 16 Gb tárhely is szűkös lassan, aztán nem tud frissíteni, a régi meg szarakszik, a tárhely hiány lassítja a telefont és kuka az egész.
Tegnap este függetlenre nekem is becsippant a frissítés, fel is raktam. Borzasztóan beakad néha. Lehet visszaállíttom gyáriba és újra belakom, hátha jobb lesz.
-
borand
aktív tag
-
borand
aktív tag
válasz
manokaki #1792 üzenetére
Nagyon fasza, szerintem a RAM kezelés jobb lett pár perc nyomkodás után, az osztott képernyő akadás nélkül szépen megy, atom zsír cucc. Végre lehet youtubezni meg böngészni
Kár, hogy az AOD-on az értesítéseket nem lehet külön színnel megjeleníteni csak fehérrel. Jó lenne, ha elütne. Kikapcsolt töltésnél is az a zöld villogó pont faszán jelez. TELEPÍCCCSÉTEK!!!!!!!!!!
-
borand
aktív tag
Nagyon jó ez az új design, nekem gyorsabbnak is tűnik vele a telo. Nem csináltam gyári visszaallitast.
-
borand
aktív tag
Pont írni akartam, hogy itt is jön már lefelé. Szintén független.
-
borand
aktív tag
Tippemre valami NOUGAT előkészítő frissítés lehet amúgy.
-
borand
aktív tag
A Play az google ikon, sok köze nem lehet a samsung frissítéshez. Nekem is kijelzett függetlenen, hogy elérhető a frissítés, majd telepítem munka után.
-
borand
aktív tag
Független készüléken még nem jelentkezett ilyen hiba. Használtam piros kártyával 2 hónapig, most pedig 4 napja rózsaszínnel.
-
borand
aktív tag
Akinek nem elég a 3 ujjlenyomat az nyugodtan csinálja azt, hogy 50%-nál ujjat vált. Tökéletesen beolvassa mind a két ujjat.
-
borand
aktív tag
Köszi a válaszokat megoldódott a probléma.
Üzemidő meg 10 óra folyamatos, netezés, chatelés, facebookozásra jó kb.
Valakivel előfordult már olyan, hogy a messenger háttér folyamatai 2 óra alatt megzabáltak 1 GB netet? A MESSENGER........
-
borand
aktív tag
-
borand
aktív tag
A test alatti telefonon melyik tema van? Nagyon adja.
Haptic feedert SwiftKey -
borand
aktív tag
[link] 2 év gyári garival 80ér megérné nagyon. Kérdés, hogy valaki ismeri a boltot? Mennyire megbízhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest