Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Meg ugye az sem mindegy, hogy hogyan oszlott el az a 12év. Mert pl. 3éve 2018 elsején 309Ft volt az eur, most meg 365, ami 18% romlás 3 év alatt. Ez messze van az évi 3%-tól. (míg előtte meg kb.9év alatt romlott 251-ről 309-re, azaz 23%-ot, átlag évi ~2.4% körüli romlással.)
Nyilván van mindig valamennyi természetes kilengés, de azért ami az utóbbi pár évben megy, az ultraszívás itthon, és ez a komoly forintromlás önmagában is komoly drágító tényező, de erre rájön még sokminden más is, (új gen, hiány, vírus, stb) így brutálissá válik a jelenlegi helyzet.[ Szerkesztve ]
-
HavocS
senior tag
Most a németeknél néztem pont, inno3D 3060ti van 500 eur-ért.
Az 360-as eur+5% nagyker+5% kisker árréssel 198 450 HUFSzóval az alzás ár reális sajnos.
Az iponos 300k-s árak nevetségesek, ennyiért rohadjon rájuk.
Oké hogy aorus meg gaming oc de az akkor sem +50% ár, ugyanaz a nyomorult léghűtés, az OC se jelent már semmit kb a 960 óta, felhúzod a power limitet amíg engedi és ha jó tápod meg jól szellőzik a házad akkor ott van az OC gyárilag.Chaser
VRAM szerintem 8GB bőven elég. Ezek továbbra is 1080p kártyák lennének a következő 2-3 év AAA címeihez, RDR2 ultra textúrákkal eszik nálam az 1060-on 4.5 gigát, egy 3660ti-vel mondjuk már szóbajöhetne talán ebben az 1440p, ott gondolom megenne 6-6.5 körül, de azért a duplázást (12GB) túlzásnak tartanám. -
Chaser
legenda
mindenhol hiány van
mint láthatod, globálisan megy a most divatosan scalperkedésnek nevezett dolog
msi talán saját alvállatával vásárolta fel a saját kártyáit, hogy drágábban tudja eladni és ne legyen piszkos a keze, de bebukták ( :
a kinti kereskedők nagy része tudja, hogy nem ebből gazdul' meg, de lerombolja az eddig felépített képet magáról
a magyar "kereskedők" pedig fordítva gondolkoznak, eddig se volt céluk felépíteni semmit, fizess oszt' takaroggy'
tisztelet a kevés kivételnekBiP
az enyimé' sajnos drágább lesz, 228e-ért ütöttem le
de a lehetőség bárki előtt ott van
innentől viszont nem hagyok bent kártyát 20-at már csukott szemmel lőhettem volna, és nem scriptelgetek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mivel ma is sikerült, tegnap is sikerült volna 3060ti-t - már bánom is hogy nem vettem, már el is adtam volna ( : -
de ez egy valakinek köszönhető, és az nem más mint az nvidia, másik oldalon meg az amd
nem hazudoznának, nem lenne hiány, nem sokkal nagyobb kereslet lenne mint kínálat, nem lenne ez
ők ezt tudták, lesz@rják, mostantól én is ( :
az ilyen f@szságok miatt most ha 3600-ot akarok venni ami nemrég még 60e alatt is volt, most örülhetek ha 90e alatt pár ezerrel megkapomszerk:
Robitrix
3090 24gb vram, sok munkánál megváltást hoz, tudja ezt az nv is[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
te miről beszélsz egyébként?
ha van bolt aki tudja ennyiért adni, akkor a többi mókázik
ami tényleg vicc, lévén hivatalos/hivatásos kereskedők
de az is, hogy te mindent "megmagyarázásnak" gondolsz
segítek, ma is vettem 3070-et 230e alatt, és qrvára lesz@rom ki mit gondol, most már én is beszállok a játékba, összekukázok majd egy gépet vágásra a bejövőből
mert megveszik ezeket a sz@rokat mindegy mennyiért, hát soha ne legyen ennél nagyobb bajomszerk:
Robitrix
a customok árazása mindig más, alapmodell fölött akár 40-50fet is lehet a top kártya ára
az hogy kinek éri/nem éri meg az más kérdés[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest