Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Nekem még megvan a Thosiba RT-7125-öm (a tv háta mögött). Egy évtizede még rádiót hallgattunk vele. Ez viszont fölösleges, ebben a formában, valami más kellene inkább.
-
DaveJr
őstag
nincs RGB? nem is kell...
-
Tidus
addikt
válasz
E.Kaufmann #61 üzenetére
hu, ezt keresem már egy ideje.
Rendelem is. -
Astroboy
őstag
válasz
E.Kaufmann #61 üzenetére
Facelift, tavalyi kiadás.
aktualizálták, az új címe: Pénzmosó Masa.
-
E.Kaufmann
veterán
Mosó Masa mosodája harminc éve is így nézett ki
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Királyság.
Több gyártó is követhetné ezt a vonalat, mindenféle elektronikai cikkel. Persze a tartósságot is a múlthoz igazítva.
-
Grenki
csendes tag
Az első kazettás magnóm egy magyar BRG MK-27 volt és vagy 10 éven keresztül hiba nélkül működött pedig de sokat vittem mindenfelé
Többet ment elemről mint hálózatról
-
E.Kaufmann
veterán
Nem is az a baj, hogy van még magnó, de hogy ugyanazt a 20-30 éves piaci bóvlit újra kiadják, azzal van a baj. Lehetne ezt rendesen is, pl digitális zajszűrés, digitális sebességszabályzás, lítium akksi, teljesen elektronikusan vezérelt mechanika (esetleg valami saját digitális formátum és/vagy long play támogatása).
De fogadni mernék, hogy ebben az előmágnesező fej is egy sima mágnes. -
winhate
őstag
Mi a baj ezzel? Semmi. Aki nem élt a 70es, 80 as években annak is jo lehet oktatasra.
Szuleimnel, nagyszuleimnel temerdek kazetta van. Sot meg nekem is van jopar kazim.
Japan a hw azert varhato egy minoseg is. Kinai szutykot tuti nem vennek meg. -
gekkoXT
senior tag
sok bíróságon is még kazettára veszi a bíró a jegyzőkönyvet, mert nincs írnok
-
gyulank
addikt
Egy sztereó, jó hangú, 2*3W-os CD-s rádiós kazettás magnó volt 8e 15-20 éve.
-
Tidus
addikt
Hát én csak ¥6,458 -ért találtam.
De rendelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest