- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igazából a konzolok operációs rendszere a működés szintjén olyan jelentős mértékben nem különbözik a PC-sektől. A fő előny a konzolon annyi, hogy amíg PC-n kötelező az operációs rendszer kezébe adni a memóriaallokációt, addig konzolokon létezik egy olyan mód, amelynek keretében az OS leszed az elérhető memóriából valamekkora területet, azon el is működik a háttérben, a többit pedig a fejlesztő megkapja közvetlen menedzselésre, ilyenkor ugye nincs lapozófájl, és hasonlók, az operációs rendszer a leválasztott memóriaterületet nem is látja. Ez mondjuk elég nagy előny. PC-n ilyen lehetőség nincs, mert a gépek nagyon eltérnek a memória tekintetében, tehát nem lehet erre közvetlen eléréssel tervezni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
dabadab
titán
Nem akarlak megzavarni, de az XSX-en Win10 van Persze, más kiadásban, mint a desktop gépeken, de nem nagyon látom, hogy hogyan tudtak volna az overheadből (ami amúgy se olyan nagyon sok) jelentősen levenni. Driver-fronton meg leginkább a GPU számít és ott se számítok túl nagy megfejtésekre, amennyire képben vagyok, DX12U lesz XSX-en is.
DRM is theft
-
BrezaJ
csendes tag
Köszi srácok. Szóval akkor marad a szokásos előny, a nagyon egységes optimalizálás a hardver miatt, és a gyorsulás/látványemelkedés a nyers erő miatt.
Nagyon várnám már, hogy a fizikán dobjanak szinteket (leomló épület/terrain/környezet, törésmodellek, sebzésmodellezés). Szerintem ezek nagyon sokat dobnának. Mert már nagyokat röhögök a rakétavetőnek/IFA kamionnak ellenálló dolgokon....
A látvány az oké, hogy mindig jobb, de kéne egy kis mélyebb-nagyobb horderejű változás. Nekem ez a 4K/8K nem sokat ad, ha mellette minden más ugyan az....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest