Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz Johnnyxy27 #53 üzenetére

Igen, irtam is, hogy lehet ebben a jatekban vegre jol meg van oldva, mert ezt meg nem lattam, viszont egy esely nekem nem er meg 10+ ezer forintot, szoval amig valami ismerosnel nem tudom kiprobalni, addig ez nekem rejtely marad :/

Egyebkent kepeken/videokon rengeteg textura nagyon csunya, valamint mintha folyamatosan mikrolaggolna, meg a thevr-os sracok videojan is igy latom, pedig ok ps4-en nyomtak. Tenyleg ilyen, pc-nn is, vagy csak a videoban tunik ilyennek?

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz Johnnyxy27 #53 üzenetére

Spoiler:

Madhouse-on az elején a 20 töltényből (én többet sehol nem találtam) 18-nak fejbe kell találni a feleségünket, különben annyi nekünk.
    Baltával neki menni itt már felesleges, azonnal félbevág a hasunktól a fejünkig :DDD és nem szabad felmászni a létrán sem az elején. A lényeg, hogy egy létrafokot kell lépni, ekkor már hallani, hogy jön a fűrésszel, kirohanni a szobából és becsukni az ajtó, majd a folyóson fejmagasságba célozni, és amikor szétvágja az ajtót, akkor, mint írtam is nagyon pontos fejlövésekkel lelassítani.
    Talán 2-3, esetleg 4-et lehet pontosan bevinni, de inkább kettő, ami biztos és mehet a körbe-körbe rohangálás, (mert közben teljesen széjjelvágja a falakat, ajtókat), megállás, fejlövés, addig míg össze nem esik. De soha nem engedd, hogy a közeledbe érjen, akkor annyi ezen a fokozaton!

Ha esetleg valaki belevágna azért írtam le, én csak azért csináltam végig, hogy meglegyen a végtelen töltény opció, de még egyszer semmi pénzért nem vinném ezen a fokozaton végig.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák