Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz benedekco #52 üzenetére
Üdv a klubban, én vért izzadtan mire találtam egy cserélhető jack kábeles normális fejest.....a kényelmetlen blotooth vackok helyett.....
arn : én is ezt mondtam hogy ez a beltéren beépített állvány, és emiatt kell az ibis, aztán rájöttem hogy pont a beltér miatt ígyis úgyis nagylátószög van fenn, akkor meg egy sima OIS röhögve helyettesíti, a Fuji 16-50- el is 1/5 sec-ig nincs gond akkor meg már eléggé lenn van az ISO is és ez a belépő műanyag kit , valszeg’ a drágábbak többet tudnak, szerintem inkább hosszabb objektivekhez jó ahogy írják mások is, na meg stabi nélküli fixekhez a varázslatos mindenhol hirdetett 5 fényérték előnyöket én magam sose sikerült kitartanom , meg szerintem ha az ibis miatti áremelkedés is gond akkor OIS, mert azt olcsóbban megúszod szerintem....Persze ha benne lenn és T-30-ban örülnék neki, hisz akkor mehetne rá. a 16 2.8, de szerintem legalábbis simán helyettesíthető, ha erre kell...
Ettől függetlenül ez a gép szuper kis csomag
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz benedekco #52 üzenetére
Tudom, hogy nem, és én sem. Csak simán beszélgetünk, tágítjuk a látóterünket, megismerünk már nézőpontokat, anélkül, hogy ítélkeznénk, vagy bántanánk másokat.
Nekem mondjuk a Z rendszer is nagyon tetszik -kacsingatok is vele- de pl Nikonra nem nagyon találtam jó áron 14-16mm-es fixet, vagy zoomot sajnos, ami kissé hiányozna (nem, 300-400k egy manuális üvegért nem jó ár szerintem).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...