-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #4012 üzenetére
Nekem és a feleségemnek xiaomi 11 lite 5g NE van (3 év támogatás), vékony telefon, könnyű, mind a ketten nagyon szeretjük, ő samsung a40-esről, én note 9-ről váltottam. A lányom egy note 10s kapott a note 8T helyett, részéről sincs panasz, éppen tegnap lett feltéve az új frissítés.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #4010 üzenetére
Mindenképpen tudni kellene a keretet, amit rá akarsz, tudsz szánni. Persze az árak napról napra törnek felfelé. De a note 10s vagy a note 11-nek a 6 gb-os változata még most is megfizethető verziónak tűnik.
-
kovjoe
aktív tag
Nem képzelhető el, hogy volt rajta olyan OTA ROM frissítés (főleg, ha közben android főszám is váltott) ami után nem csináltatok gyári visszaállítást? Én már jártam úgy, hasonló helyzetben, hogy azt hittem, hogy kuka a készülék, majd ment egy factory reset, és utána minden szép és jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest