Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
. 1-1 Redmi 9T és Redmi Note 8T. Az automatikus frissítés kikapcsolva,jelzés mindig jön a frissítésekről. Nem csak a rendszer hanem az összes app frissítésről. Amit akarok azt frissítem amit nem azt hagyom. Nem mellesleg, nem biztos hogy mindig jó ha frissítesz mindent. Elég sokszor előfordul hogy rosszabb lesz frissítés után. Én inkább várok és egy idő után ránézek az értékelésekre és véleményekre.
-
ZN1980
csendes újonc
Megnéztem a régi LG G6-omon, ugyanazzal a google fiókkal (ergó ugyanazok a beállítások), jönnek az automatikus frissítések maguktól.
Vajon a Xioami miért kapcsolja ki az automatikus szoftverfrissítést??? Van itt valami hátsó szándék? Mert egy hétköznapi felhasználó manuálisan nem frissít appokat az szinte 1000 százalék...így meg a biztonsági hibák nem lesznek befoltozva.... -
hellboy.4591
csendes tag
Nálunk a családban egyetlen egy Xiaomi sem frissül automatikusan mindegy hogy van beállítva. Tesómnak Redmi Note 9 Pro-ja van, asszonynak Mi A1, nekem Note 8t, de egyik sem frissül. Elsőnek google play store bugra gyanakodtam, de így kizártam ezt a lehetőséget. De mondjuk nem is érzem hátránynak néha hogy nem frissülgetnek a programok maguktól. Az utóbbi időben volt elég sok bugos frissítés, pl. Webview, chrome, így ezektől megkímélem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest