- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
Oldman2 #3496 üzenetére
Mostmár kezemben volt a telefon. A boot megáll a vége fele, nem megy tovább egy ponton. Ha be van dugva a töltő akkor pár másodpercenként pittyeg mint mikor csatlakoztatom a kábelt.
Érdekesség hogy nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont.
A megoldás annyi lett hogy kiszedtem a kártyákat, hogy átrakjam egy másik telefonba....és ugye nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont erre amíg pakolom be a kártyákat a másik telefonba addig ez bebootolt.
A tipp az hogy korábban felraktam a Mi dialert a telefonra, mert a user már ezt szokta meg, eddig működött is, viszont most hogy hozzányúltam a Miui optimalizációhoz akkor valami gebasz lett vele. Most sem indul. Az Android dialer csont nélkül elindult, csak a user azt sem tudta melyik mappába hajította be 1 éve.
Tanulság: legyen mentés, mert bármikor beüthet valami egyszerű gebasz. Sosem gondoltam volna hogy nem tudok hozzáférni egy telefon adataihoz, ha tudok minden jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest