Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg tudtad válaszolni a kérdésemet, és, ha jól értem, az egész problémakört magadnak generálod azzal, hogy éjszaka nem töltöd a telefont, reggel vállalod a rizikót és majdnem üres készülékkel vágsz neki a napnak, és az irodában sem használsz gyorstöltést, ezáltal sűrűn vissza kell tenned töltőre a telefont, mert nem tud elég töltöttséget felvenni 2 használat között, amitől idővel kitágul a készülék csatlakozója.
Én rosszul érzem magam, ha egyik reggel arra ébredek, hogy alig van kakaó az akksiban, mert elfelejtettem este feltenni a töltőre, amit az esetek 90%-ban megteszek.
Ilyenkor gyorsan felteszem töltőre, és amíg készülődök felszed elég sokat az akku, és benn az irodában is van gyorstöltő, így amikor beérek, és úgy érzem nincs elég energia az akkuban, akkor újra felteszem a töltőre, és pikk-pakk fel van töltve, és nyomkodhatom estig míg hazaérek.
Nem vagyunk egyformák, de én úgy érzem engem korlátozna a vezeték nélküli töltés a sebességével és azzal, hogy töltés közben nem használhatom a készüléket, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest