- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
ehh, sajnos az idén se tudok elmenni , mert hazautazunk a húsvét miatt, azért a stiluspakk-ot behúzom majd a hanyagból, és majd a májusi Everlast-el kárpótolom magam
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Runner_fxr
Ármester
Szerintem meg csűrhetjük csavarhatjuk, akármilyen nevet is vett fel, szégyen amilyen zenékhez adta önmagát.
A pénz egy dolog, egy valamire való ember nem adja el a lelkét is a pénzért, de a mai világban sajnos ez a jellemző.
A linkelt szám elmegy, de köszönő viszonyban sincs régi önmagával. -
Runner_fxr
Ármester
Mf Doom-ot kedvelem, ez a 2007-es album valóban nem rossz. Az atmosphere nekem annyira nem jön be.
A többit nem nagyon ismerem amiket említettél, de utána keresek.Erre a sorozatra gondoltál? Nem láttam, nem igazán vagyok nagy sorozat nézős, de mindenképpen belenézek. Köszi, hogy ajánlottad.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Én meg pont, hogy szerettem Snoop-ot. Imádtam a régi zenéit. Amit most csinál az egy fos, akár sok pénzt keres vele akár nem. Szerintem gáz amit művel. Foglalkozhatna olyan arcokkal akik most ott vannak ahonnan ő is indult, nem ezzel a sok tehetségtelen, agyonsztárolt majommal. Nem mániám leszarozni mindenáron valakit, alapvetően nyugodt ember vagyok, de e mellett nehéz elmenni szó nélkül.
Egyébként jöhetnek az új előadók. Kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Sorolhatod nyugodtan az előadókat, linkeld be ide nyugodtan. És biztos akad köztük egy két jó. De mivel szinte alig van, ezért én inkább a régi zenék közt kutakodok. Olyan mennyiségű a 90-es évek Hip-Hop zenei állománya, hogy sokszor még manapság is találok olyanokat amik baromi jók és az életben nem hallottam róluk. Én inkább ezeket gyűjtögetem.
Valamilyen szinten persze, hogy leragadtam a 90-es években, de hidd el nyitott lennék az újra ha az valóban tetszene. Nem ítélek el valamit elvből, elismerem ha az jó. -
Runner_fxr
Ármester
Az MOP koncert nem azért volt tele tinivel mert ők annyira ismerik és ezért mentek oda, a kerékpáros banzájra mentek, volt dirt bemutató stb és a végén volt egy koncert. Szerintem a többség azt se tudta milyen lesz, csak ott szembesültek vele.
Egyáltalán nem vagyok földhöz ragadt és nem azt mondom, hogy csak a régi dolgok jók, van amiben haladni kell a korral, de a zene számomra nem az amivel haladni óhajtok. Jó nekem a régi is.
Persze én örülnék ha most is csinálnának jó zenéket, de ez ritka mint a fehér holló.Régen is volt sok szar, egyébként a Down Low szerintem nem olyan rossz.
Azt sem állítottam, hogy nem lehet normális ruhát találni, de a 90-es években ha bementem egy Replay üzletbe, ha nem is a legolcsóbb volt, de meg lehetett venni és szinte kivétel nélkül jó ruháik voltak ma meg inkább hagyjuk... Én régen se a Hip-hop ruházatért voltam oda, inkább más volt a stílusom. A Retro márka pl amikor bejött kicsit olyan volt mint a régi Replay, tetszett is, azóta meg tiszta ratyi lett az egész, cigányok divatja lett az is.
Snoopról: Real utoljára már nagyon régen volt. Ezt szerintem te sem gondolhatod komolyan.
Ha én milliomos lennék nem tudom mi lenne mert nem vagyok az, de egyáltalán nem biztos, hogy abból állna az életem, hogy még több pénzem legyen bármi áron. Az, hogy egy fórumon beszélgetünk még nem jelenti azt, hogy ismersz is.
Én sem sajnálom a Snoop vagyonát, csak szánalmasnak tartom amit művel, a Hip-Hop-ra nézve nagyon nem jó.[ Szerkesztve ]
-
OhAi27
tag
amugy nem kell ezt lezarni, lehet errol beszelgetni erdekes tema.
Pusztan tobbszor olvastam mar toled olyan dolgokat amibol nekem az jott le, hogy temeted a hiphopot.
Viszont allitom, hogy tudnek neked most kapasbol 20 olyan eloadot mondani akirol nem is hallottal meg es nagyon jo zeneket csinalnak.Nekem az jott le, hogy leragadtal a 90-es evekben es mar elvbol nem is vagy vevo az ujra. De ha nem keresed meg a jo zeneket, ha nem vagy nyitott akkor nem is fogsz talalni!
-
Runner_fxr
Ármester
Pont ez az, hogy igény lenne rá, de a mai fiatalokhoz el se jut, mivel ezt a szemetet nyomják csak. Épp ez a gondom, hogy a klasszik vonalat eltüntették a köztudatból, mármint zenére értem. Voltam nemrég az Osg 14-en. Ez egy ilyen extreme kerékpáros banzáj volt (régóta bringázom) és volt MOP koncert, láthatóan nagyon tetszett a tömegnek ami gyakorlatilag 90%-ban tinikből állt. Tehát igény lenne rá, csak a sok szart erőltetik.
Pár éve volt Big Daddy kane koncert a deáktéri akváriumban. Ott meg alig voltak 150-en, pedig szerintem óriási volt. Csak ma már nem is ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Húha, szerintem higgadj le kicsit.
Finoman próbálok fogalmazni, van amiben nagyon nem értünk egyet és itt szerintem akár le is zárhatnánk ezt.Ruhákról: te szoktál farmert venni pl? 10-ből kilencről nehéz megmondani, hogy női vagy férfi mert úgy feszül rajtad.
Hip-hop ruházat persze van ma is, de én most egyéb divatról beszéltem. A Nike meg valóban jó, nekem is az egyik kedvenc sport ruházatom. Szinte csak Nike cipőim vannak 12 éves korom óta, Főként Air max, nem sznobságból, hanem mert megfájdul a térdem más cipőktől.
De összességében ha bemész egy plázába és körülnézel a ruhák között, javarészt buzis ruhákat fogsz találni, most is ezt mondom.
Hip-Hop ruházat meg annyira soha nem volt az én stílusom, persze van pár jó cucc. Nekem is van egy eredeti Amerikai Hip-Hop melegítőm, New York hímzéssel, egy eredeti kosárlabda csapat melegítője, ismerősöm hozta Amerikából. Az tényleg király, de csak ritkán hordom.
Amiket szeretek manapság azok az Alpha industries ruhák.Snoop-ról: Részben nyilván igazad van, azt csinál amit akar, de ez akkor is gyalázat. Oké, hogy sok pénzt kap érte, de most is azt mondom, akinek már ennyi pénze van, az csináljon valami értelmes dolgot, ne még több pénzt akarjon valami borzalommal. Szerinted ez jó, hogy odateszi a nevét valami röhejes nyávogás mellé, valami elcseszett bandával karöltve? És ez így oké?
[ Szerkesztve ]
-
OhAi27
tag
Living Legends - Never fallin down
es egy living legends akiket ha nem tudnek kik siman ratennem, hogy 90-es evek.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Akkor Hip-Hop téren egyet értünk, viszont engem ez a dubstep továbbra sem fogott meg.
Nem érzek ezen a számon amit imént linkeltél semmi egyediséget, kicsit olyan érzésem van mint amit aero2zero mondott, hogy d&b behernyózva.
Szóval próbál kicsit elvont lenni mint amilyen pl az Aphex Twin vagy a Leftfield és próbál kicsit D&B is lenni, de igazából egyik se. Persze ez egy vélemény, nekem nem jön be, másnak ettől még tetszhet. -
Runner_fxr
Ármester
Húha. Hát ez nekem már túl modern, az első totál zagyvaságnak tűnik, a második valamivel hallgathatóbb, de ez nekem nem jön be. Üdvözölnék valami jó új stílust, de idáig még nem hallottam. Elektronikus zenékben is a klasszikus vonalat követő House és Deep House ami manapság is hallgatható, a többi élvezhetetlen számomra.
Ez a Dub step nekem nem jön be, bár lehet csak én vagyok öreg hozzá 32 éves fejjel. Emlékszem amikor 1997-ben mentem Techno/House buliba, akkor meg engem néztek sokan hülyének, hogy miért tetszik ez új baromság.Alapvető gondom a mai zenékkel az, hogy 2 féle vonal létezik, vagy olyan a zene, hogy a különböző hangok össze vissza keverednek, semmi dallam, semmi összefüggés, csak vaktába jönnek a különböző magas mély hangok, nyekergések, vagy az van, hogy valami fröcsögő nyálas pop szart csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Nem rossz, ez a szám is egész jó: Lewis Parker - 101 Pianos
-
Runner_fxr
Ármester
Ne keverjük össze a szezont a fazonnal! Amit én kritizáltam az egész más stílus volt, mint amit te linkeltél.
Nyitott vagyok az új dolgokra is ha az jó. Például bírom a spanyol ajkúakat. Ott elég sok újabb zene is kiváló. Amit nagyon nem bírok, amikor az ilyen szaki által linkelt zenéket valódi Hip-Hop-nak meg Rap-nek titulálnak. És ezzel nem őt akarom megbántani, nem a személye ellen szól, csak nincs tisztában azzal mi a valódi Hip-Hop, ennyi. Bár biztos akadnak minőségi cuccok ma is, azért arra akkor is kíváncsi leszek, lesz e bármelyik akkora klasszikus mint a bő 20 évvel ez előttiek. Te se tegyél elhamarkodott kijelentést!
Egyébként meg olyan mennyiségű régi zene van, hogy a mai napig tucatszámra találok, amiket soha nem hallottam, pedig 90-es évek eleje. Nagyjából 300gb mp3 nigga zene (és ugyan ennyi elektronikus) van a gépemen, kizárólag 80-as és 90-es évek. Ezek között olyanok is vannak amiket még cd-n se adtak ki csak kazettán. Én inkább az ilyeneket vadászom mint az újakat.Én teljesen jól elvagyok a régi zenékkel, de lehet érdemes lenne csinálni egy modern kori Hip-Hop topikot, hajrá!:
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Nem állítom, hogy nincsenek újabb jó zenék, de nagyon kevés.
Az elektronikus zenékben is egyébként megfigyelhető hasonló romlás, ezek a mai fos elektro vagy mi a tököm zenék, élvezhetetlenek.Ez még Real volt!
UMC's - One To Grow On[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Fene tudja, ezekben a zenékben már nincs meg az ami régen.
-
Runner_fxr
Ármester
B@szott nagy zene az biztos, Nine nem viccel.
Joint Ventures - It'z Da Joint
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital