- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetimokus
tag
válasz
bishoplogan #16 üzenetére
Ennek viszont örülök... de nem úgy volt a 2. után, hogy több vegas nem lesz? rainbow six lesz az oké, csak én úgy tudtam, hogy nem vegas 3, hanem vmi más.....
-
Black Dragon
addikt
Lesz vegas 3??Király, alig várom!
-
mad1
veterán
válasz
bishoplogan #13 üzenetére
Nah ennek igazan orulok,mert engem mind2 resz nagyon megfogott.
-
Jofi81
őstag
Mindkét részt többször végigjátszottam, nagyon nagy a hangulatuk!
-
Syrano
tag
Kiadtak hozzá egy patchet nemrég, melyben az A.C.E.S legmagasabb szintje már 100 és minden egyes szintlépésnél 5000 XP-t kapsz, így pikk-pakk el lehet érni az Elite szintet ezért tettek még bele magasabb rangokat is.
A 4 játékos co-op módot én is hiányolom
-
lalakov
senior tag
Párszor végigvittem, mint az elsőt. Azóta meg haverokkal játszunk rajta cooperatívban. Minden pályát ismerek, kiadhatnának pár új pályát, ahogy tették azt az első rész esetében. No meg egy patchet, ami megengedné, hogy 4-en vihessük végig a story módot.
-
Fáraó
őstag
Semmi.
-
N-vidi-A
őstag
Jó kis game és jó kis teszt lett!
-
Elmör
őstag
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Ez mindkét részről szól! Nézd csak meg, hogy 2 oldal van és kint van mindkét rész "bannere".
-
DEV_NULL
őstag
desokat nyomtuk a 2t..
skorpió + távcső.. -
Eugene Roe
őstag
Én kiemeltem volna a széleskörű Customize lehetségeket is, mintázatok, színek, fegyverkiegészítők, páncélalkotóelemek külön-külön is. Bal váll, jobb váll, bal térd, jobb térd, bal alkar, jobb alkar, sisak, chest, maszkok rengeteg színben (valós minták alapján) és formában + végre Sprint!!! Több fegyver mint az 1-ben, és azok is jobban elkülönülnek. Ezekre is kiegek persze, bár ezek számában már nincs sok újdonság, lévén az 1 is szinte teljes volt. A Shotgun + 8*-os céltávcső még mindíg nagy FUN
Ezek pedig leginkább Multiplayerben jönnek elő, ahol ismerőseidet egyéni felszerelésük alapján is felismerheted és kiktathatod
Lol, ez most a kettő vagy az egy?
a képek a kettőnek látszanak
-
Tomcat
őstag
Én végigtoltam mindkét részt. Ritka az amikor 3x egymás után kipörgetek egy játékot, de a 2. rész nekem nagyon bejött. Tetszett a fejlődésrendszer, bár a legmagasabb rangokat szvsz. szinte lehetetlen elérni.
-
BannHUN
csendes tag
Én csak a kettővel játszottam , de az sajnos nem tetszett.
-
Elmör
őstag
Imádtam mindkét részt, végig is toltam pár órácska alatt. Kár, hogy nincs még RS Vegas 3!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A nagysikerű Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six Vegas kommandós játékok bemutatóját olvashatjátok az alábbi két oldalon.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest