Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ha ez a férgek nekem szólt: 1. köszönöm. 2. nem tudom, többen vagyunk/voltunk-e. 3. a játékmenetről alkotott nézeteid nem teljesen állták meg a helyüket. Gyakorlatilag leszartam, mit mondasz a grafikára, mivel egy trailerből nem teljesen lehet megitélni.
A karakterek igenis jól néznek ki. A környezet viszont tényleg ronda. Nagyon ronda. Azaz nem, egy GTA-nézetes sandbox tps-nek elmenne, az autós részeknél kifejezetten pofás. Csak sajnos ez egy fps, így közel is kerülsz a tárgyakhoz. A 2004-es(!) Half-Life 2, eredeti állapotában jobb, élesebb, látványosabb textúrákat és mapping effektusokat használ, mint ez a... Rage.
Másik. A 2 éve kiadott 5850-esemen a játékot képtelenség leterhelni, minden szart bekapcsoltam, de marad a 60 fps és a remegő kép. Miért nincsenek manuális beállítások?! A Rage fórumban lévő rageconfig.cfg beállításokkal a "tüttüdüpptüpp" videóban tapasztalható ki-be pakolt textúra probléma megszűnik a bugok 95%-ával együtt, de ettől a játék még ronda. És az új amd peccs nélkül még ez sincs. Persze ebben az id-nek igaza van. Elhanyagolták az OpenGL-t a gyártók. Más kérdés, hogy minek rá drivert írni, mikor évente két játék támogatja?
Végül: mi a szarnak vesztek, mi a szarnak vegyünk korszerű gépeket (i7-esek, Fermi, 5xxx vagy 6xxx radeon széria), amikor le vagyunk tojva? Idén kb. két játék bizonyult korszerűnek, a Witcher 2, meg talán most a BF3. A Crysis 2-t csak a dx11 után vehetnénk ide, de az meg egy csapásra el is cseszte a játék teljesítményét.
A fentebbi felvetésre, miszerint majd ehhez is jön ilyesfajta patch: nem jön, mert a játékot eleve nem dx-re írták.
Post Scriptum: emlékeztek még a 2000-es évek első felére? Pl. az egyik utolsó fecskére, a Riddickre? Ahol lehetett választani OpenGL és DX közt, és furcsa mód fasza volt mindkettő. Mi történt?! Megy lefelé a színvonal, nem stagnál, lefelé megy! Miért nem lehet megütni a 2007-es Crysist végre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest