Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szatyor95

senior tag

válasz r-chee #5 üzenetére

Sima ügy, főleg mivel én meg egy SL-t nyúzok. :D Mindenek előtt: Egy TA mentést mindenképp javaslok a műveket előtt majd. A gond az, hogy a cikk elavult, már sok dolog más helyen van. Így fejből nem emlékszem rá, hogy ez hová került át, de holnap megnézem. Addig is egy alternatív megoldás: Csatlakoztasd a telefont fastboot módban (kikapcsolt állapotban nyomd a hangerő fel gombot, és így csatlakoztasd a telefont), majd az eszközkezelőben keresd meg a telefont. Jobb klikk rá, és illesztőprogram frissítése, majd válaszd azt, hogy a Windows a gépen keressen illesztőt. Add meg neki azt a helyet, ahol van a bemásolandó fájl. Így is megy elvileg, de Ha nem, holnap megkeresem úgyis a pontos helyet. A flashtool azért dob hibát, mert a saját drivere nincs fennt. Ezt megtalálod a flashtool/drivers mappában, mint exe fájl, amivel telepíthető. Elég csak az S-es driverek és a "flashmode" illetve "fastboot" driverek. Rootolni nyitás után lehet nem is kell, ha olyan ROM megy utána a telefonra (mondjuk CyanogenMod).

• Szatyor95

senior tag

válasz r-chee #2 üzenetére

Ha akarod, segíthetek. :) Szintén 2012-es Xperia tulaj vagyok, nyitottam már párszor (gari miatt kellett visszazárogatni), és sejtem is, hogy mibe futottál bele. Az Android SDK-nál nincs meg valami?

Új hozzászólás Aktív témák