Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
Ebben a pillanatban tényleg nem nagyon éri meg pc-t venni/fejleszteni, de az egyáltalán kicsit túlzás nekem. Főleg azért mert a FPS párti vagyok, és egy kontrollerrel számomra élvezhetetlen lenne a játék. Ráadásul PC-n van egy rakás indie játék, mmo-k. Megértem ha ezek téged egyáltalán nem érdekelnek. Ízlések és pofonok. Ha lesz is konzolom nálam mindig a PC marad a kedvenc.
-
Neked nem kell.
Sok sikert az FPS-ekhez meg a TPS-ekhez kontrollerrel.
Azt miért felejti el mindenki, hogy konzolon kb. egy vagyont fizetsz a játékokért, amiknek nem igen csökken az áruk, miközben PC-n 3-7,5 EUR-ért lehet kis türelemmel (pár hónap, néha fél év) játékokat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Ps4 PRO CUH-7216B+2db kontroller
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- Playstation 5 lemezes 825GB, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő