Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Nekem az előző rész tetszett úgy ahogy volt imádtam benne hentelni, (bárkit
tehát nem csak fertőzötteket). Ez meg a diavetítés alapján (jelenleg Intel IGP-s netbook-ról írok...
) elég jól néz ki a grafikája
Szóval most már remélhetőleg mindenki igényét ki fogja elégíteni. Az enyémet biztosan. -
Gergosz2
veterán
hát nem tudom nekem azért a grafika is bántotta a szemem.
-
maszi99
őstag
Kicsit olyan X-Man jellegű beütése van számomra, és a mozgások is hasonlóak

Számomra kissé túl lucskos, bár jól néz ki. -
gekkoXT
senior tag
Az elsőben az achivementek valami baromi nehezek voltak szerintem. De magát a játékot nagyon bírtam.
-
cbr688
senior tag
első részben a story kevés volt nekem, meg talán kicsit fakó volt a világ,de a harcrendszerre meg a fejlődésre nincs panaszom,remélem itt még több lehetőség lesz...
-
Slystyle
őstag
Az elsőt is végigvittem, ezt is végig fogom. Nekem azért tetszett. Inkább legyen ilyen egy játék szerintem, mert nem volt azért túl rövid, minthogy 5-6 óra alatt végig lehessen pörgetni, mint egy új fps játékot.

-
ProEvoFan
nagyúr
Dög unalom volt az első része.Kb a felénél abbahagytam.
-
Ryder62
őstag
Pedig nagyon jó játék a Prototype. Talán az első olyan játék amiben átjön a káosz érzése. Főleg hogy sandbox láthatod hogy egy-egy városnegyed hogy alakul át, fertőződik meg. Bár sokan húzzák le hogy hent játék pedig több minden van mögötte mint ahogy látszik. Pl az eventek rohadt nehezek voltak, nagy nehezen, kínok között megcsináltam őket aranyra és utána látom hogy lehet teljesíteni platinumra is. Nah az már nem ment. Egy szó mint száz volt benne kihívás rendesen és remélem hogy a 2 is ilyen jó lesz.
-
laceeeboy
tag
Az első rész is jó volt, egy ideig. El lehetett rohangálni vele, de egy idő után meguntam. Csak úgy mint az AC famíliát..
-
fasirTTT
őstag
áh, ez nagyon brutál lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát nem csak fertőzötteket). Ez meg a diavetítés alapján (jelenleg Intel IGP-s netbook-ról írok...
) elég jól néz ki a grafikája
Szóval most már remélhetőleg mindenki igényét ki fogja elégíteni. Az enyémet biztosan.