Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Nekem az előző rész tetszett úgy ahogy volt imádtam benne hentelni, (bárkit
tehát nem csak fertőzötteket). Ez meg a diavetítés alapján (jelenleg Intel IGP-s netbook-ról írok...
) elég jól néz ki a grafikája
Szóval most már remélhetőleg mindenki igényét ki fogja elégíteni. Az enyémet biztosan. -
Gergosz2
veterán
hát nem tudom nekem azért a grafika is bántotta a szemem.
-
maszi99
őstag
Kicsit olyan X-Man jellegű beütése van számomra, és a mozgások is hasonlóak

Számomra kissé túl lucskos, bár jól néz ki. -
gekkoXT
senior tag
Az elsőben az achivementek valami baromi nehezek voltak szerintem. De magát a játékot nagyon bírtam.
-
cbr688
senior tag
első részben a story kevés volt nekem, meg talán kicsit fakó volt a világ,de a harcrendszerre meg a fejlődésre nincs panaszom,remélem itt még több lehetőség lesz...
-
Slystyle
őstag
Az elsőt is végigvittem, ezt is végig fogom. Nekem azért tetszett. Inkább legyen ilyen egy játék szerintem, mert nem volt azért túl rövid, minthogy 5-6 óra alatt végig lehessen pörgetni, mint egy új fps játékot.

-
ProEvoFan
nagyúr
Dög unalom volt az első része.Kb a felénél abbahagytam.
-
Ryder62
őstag
Pedig nagyon jó játék a Prototype. Talán az első olyan játék amiben átjön a káosz érzése. Főleg hogy sandbox láthatod hogy egy-egy városnegyed hogy alakul át, fertőződik meg. Bár sokan húzzák le hogy hent játék pedig több minden van mögötte mint ahogy látszik. Pl az eventek rohadt nehezek voltak, nagy nehezen, kínok között megcsináltam őket aranyra és utána látom hogy lehet teljesíteni platinumra is. Nah az már nem ment. Egy szó mint száz volt benne kihívás rendesen és remélem hogy a 2 is ilyen jó lesz.
-
laceeeboy
tag
Az első rész is jó volt, egy ideig. El lehetett rohangálni vele, de egy idő után meguntam. Csak úgy mint az AC famíliát..
-
fasirTTT
őstag
áh, ez nagyon brutál lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát nem csak fertőzötteket). Ez meg a diavetítés alapján (jelenleg Intel IGP-s netbook-ról írok...
) elég jól néz ki a grafikája
Szóval most már remélhetőleg mindenki igényét ki fogja elégíteni. Az enyémet biztosan.