Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Az angol storeban eddig tudtommal csak az Amex megy át. Azt meg nálunk csak az OTP add eddig. A feltöltő kártya az jobb opció. Sőt. Ár / értékbe még jobb is, ha utána nézel, hogy hol lehet nálunk angol feltöltőt venni. Erre figyelj, mert ez nem mindegy. a Forintos kártyát, angol fiókkal, max az árnyékos feled tágítására használhatod. Lehet próbálkozni kártyákkal, de ha egy kártyával 3x próbálkozol, az két hétre tiltásra kerül biztonsági okokból. (napokba, dátumokba most ne menjünk bele. Nekem egyszer visszadobta és szívtam ezzel egy éve. Akkor olvastam utána. A működés a lényeg.).
Ettől független, angol bolt egyértelmű. Én vártam a magyar indulását. Még most is kiábrándító. Ezt össze tudod vetni te is. Magyar IP-ről alapból a magyar bolt jön be a weben. Ha már beregeltél angolba, és belépsz, akkor az angol boltot fogja majd eléd vezetni. Így összenézheted a kettőt.
Amúgy olvass utána, mert ez az egész boltonként más és más. Van erről egy jó összefoglaló írás, ha értelmesen keresel, megtalálod hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest