Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
válasz pintermiki #14 üzenetére
Ha lesz időd küldj már át nekem is a cuccból amit tolsz
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
sultansmith
senior tag
Ez az elnézést kérés már csak Japánban divat? Csak mert rászokhatnának a világ másik felén is...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
wintikek
tag
válasz Felesbandi #2 üzenetére
Ha tényleg jutyúber, akkor érthető. Értsd, abból él.
Nekik nagyon fontos, hogy a lehető leghamarabb náluk legyen bármi újdonság (jobb esetben még a fogyasztók előtt) hogy tudjon tartalmat gyártani. Fel kell venni, meg kell vágni, majd amint lejár az embargó, kiteszi azonnal a videót.Azoknak akik tényleg csak youtube-al foglalkoznak, nagyon fontos hogy minél hamarabb tolhassák kifele a videókat a legújabb cuccokról, 2 héttel azután hogy a rajtuk kívül 30 nagyobb csatorna már végzett konkrétan cseszhetik.
-
BabMester
senior tag
Az ugye megvan, hogy a Blu-ray-t meg a Sony fejlesztette ki. Szóval teljesen mindegy ki adja ki a játékot, a Sony mindenképp keres rajta. MINDBLOWN Az év híre!!4! Vége az Xboxnak!444
-
Scholes9
nagyúr
-
nagyúr
válasz pintermiki #11 üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy trollkodsz vagy komolyan gondolod ezt a sok f@ssagot amit irsz
-
addikt
"Ennyi volt Sony!"
Persze, az MS-nek biztos nem az eladás növelése a célja, hanem egy csap elzárása...
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
hombre[EU]
veterán
igen, én is érzem...mintha megcserélōdtek volna a pólusok...most már látom a hangokat is,úristen
Life, Uh, Finds A Way
-
CptAdamica
veterán
És ez miért olyan brutális, hogy az MS fog kiadni egy PS játékot?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
pintermiki
csendes tag
válasz CptAdamica #12 üzenetére
ez nem csak erről szól! Az egész Zenimax-ot megvették! Ezentúl az MS lesz pl a kiadója nem egy PS5 játéknak, ami rendesen alátesz a PS-nek! brutális hír, felfogni is szinte lehetetlen jelenleg, hogy mekkora lépés volt ez! Teljesen felkavarja a játékpiacot!
-
Deck
titán
-
CptAdamica
veterán
Csak én vagyok az egyetlen ember, akit totál nem érdekelnek a Bethesda játékok?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
pintermiki
csendes tag
Eközben alig egy órája robbant a bomba, hogy a Microsoft megvette a Bethesdát csilliárdokért és náluk van ezentúl a Doom, Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein stb...! Ennyi volt Sony! Ez az évezred híre, lemos mindent jelenleg, átírja a szabályokat, új standardot állít fel! Sokan nem fognak ezután a bejelentés után PS5-öt venni!
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
PS5 Showcase után a retailerek-> [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
Hunpriest
senior tag
Ezt benézték... mert ugye az volt az ígéret, hogy időben értesítenek mindenkit, hogy mikortól lesz pre-order. Ehhez képest meg 24h-val a kezdés előtt szóltak, miközben a boltok meg árulták idő előtt. Így aki hitt a Sony bejelentésnek az hoppon maradt. Na de ez tényleg 1st world problem.
-
GodGamer5
addikt
Arról volt szó, hogy dupla készlettel indul a gép. Akkor ez most azt jelenti, hogy ez sem volt elég, hogy kiszolgálják az igényeket?
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
válasz CptAdamica #1 üzenetére
Igy: [link]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Felesbandi
senior tag
Lattam YouTube-ert (na ezt hogy kell irni ), aki full ki volt akadva emiatt.
Oszinten irigylem a problemait.Ha megjeleneskor szeretnek konzolt venni, nyilvan en se orulnek, ha nem tudnek hozzajutni, de azert ez mar kicsit sok. Ahogy valaki itt a forumon irta: ez egy jatekkonzol, nem viz, ki lehet birni nelkule picit tovabb.
-
CptAdamica
veterán
Ha a gyártás sehol sem áll, akkor nem tudom hogyan fognak több készletet biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest