- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Köszönjük! Én személy szerint adok az egésznek még egy esélyt jöjjön az a v2.0, és sokan így vélekednek majd de hidd el hogy sajnos közel majdnem 7év Ph!-zás után fájó és vérző szívvel, de itt fogom/fogják hagyni ezt Site-ot. mert élvezhetetlen és röviden fogalmazva sz@rt.
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
Akkor ezért elnézést, de szavaidból úgy vettem ki mint ha...
Szerintem ennek itt semmi értelme!
Engem is sok minden kib@...ul idegesít de ez senkit nem érdekel.
Úgy is az lesz amit Ők akarnak, majd rághatják a kilincset ha nem jön össze és ezért nem kevés ember tépte itt a száját. amit ti csak úgy hívtok itt hogy "sírás". -
Joci??
senior tag
Akkor ezért elnézést, de szavaidból úgy vettem ki mint ha...
Szerintem ennek itt semmi értelme!
Engem is sok minden kib@...ul idegesít de ez senkit nem érdekel.
Úgy is az lesz amit Ők akarnak, majd rághatják a kilincset ha nem jön össze és ezért nem kevés ember tépte itt a száját. amit ti csak úgy hívtok itt hogy "sírás". -
Joci??
senior tag
Ne haragudj, ha jól értettem akkor te neked van némi közöd az új hardver apróhoz? ÉN teljesen egyetértek azzal hogy fejlődni kell ez nem vitás csak ez a fejlődés kb. úgy jött mint derült égből a villámcsapás, idedobtátok az ujjat úgy hogy a régit le zárták és semmit nem lehetett vele kezdeni mikor az emberek nagy része ugye adni-venni szeretett volna, mivel ez az egyetlen értelmes oldal van Mo.-on.
Úgy lett ráadásul elénk dobva az oldal ami "ugye teszt" hogy full bug és teljesen instabil mindez megfűszerezve egy kis szemkifolyással illetve átláthatatlansággal.
Ezen nem kell csodálkozni hogy a júzerek 80-90%-nak nem tetszett hisz teszt. DE még mindig kérdezem hogy miért kellett lezárni a régi HA-t.(ami most már hála a magasságosnak nyitva van ismét mivel belátták a hibát) -
Joci??
senior tag
válasz
runner 125 #3818 üzenetére
+1!!
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
YEEEEEEEEEEEEE!!!!!
maradjon is így!!!! -
Joci??
senior tag
válasz
teglasz #3713 üzenetére
Én is erre gondoltam, a rengeteg ember láttán, hogy nem jön be az új oldal, nem nagy kereslete lesz az oldalnak, magyarul bele fognak bukni. De ha a régit megtartanák az újításokkal mint ahogy te írtad biztos hamar elfelejtené a nép ezt a "félre lépést", és szívesen kiperkálná az a kis összeget. Én személy szerint nagyon ott vagyok, hogy törlöm magam innen, mert már másodjára ültem neki, hogy próbáljak barátkozni az oldallal de nem túl sok sikerrel inkább ideges lettem, ha lenne sok pénzem szétveretem volna már rég a gépem idegemben.
-
Joci??
senior tag
végre müködik az oldal...
-
Joci??
senior tag
ADJÁTOK VISSZA A RÉGI HA-T, NEM TUDOK EGY KU..A LAPTOPOT SE ELADNI SE VENNI EZEN KACAT OLDALON!!!! MÁR AZ SEM ÉRDEKEL A TÖRÖLTÖK, BANOLTOK LESZ@ROM!!!
Nem hiszem el hogy nem letehet a régi külsőt fizetősre megcsinálni............. -
Joci??
senior tag
Úgy látom a gyorsasággal még mindig gondok vannak...
-
Joci??
senior tag
nem szóltam
huhh vazze kezd tököm ki lenni vele...
-
Joci??
senior tag
Valaki segítene hol a bánatban tudom törölni a hirdetésemet?? mert már mindent megtaláltam csak azt nem...
Szerk: megvan (archiv)ba kell rakni
-
Joci??
senior tag
kezd megint lassulni...
-
Joci??
senior tag
kezdőőőődik!
-
Joci??
senior tag
bejött az új oldal!!!!!
-
Joci??
senior tag
Most indult és már karbantartás van?? Jól kezdődik
Jó tudom, csap pojénkodni probáltam.
-
Joci??
senior tag
Lassan azért elkezd működni az oldal? nem értem hogy, amíg csináljátok az ujjat addig a régi miért nem mehetett. Van olyan ember akinek szerintem fontos lenne az hogy lássák a hirdetését.
-
Joci??
senior tag
Nem tudom átlátni a főoldalt
-
Joci??
senior tag
Nem lehetne a régi skin az új fizetős rendszerrel?? inkább... sorry nagyon nem bejövős...
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest