- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Aktív témák
-
cashback
őstag
Egyből ferdék voltak a szemek, azért szedtem ki...
Minden dolog így megy... ha tetszik, ha nem... "fejlesztve" lett és pont.
Tényleg csak egy 1-2hetes teszt időszak kell és kiderül hogy mi az amit a nép akar... persze ha ez mérvadó.
Ahogy bevezették az új rendszert, ugyan azzal a mozdulattal visszatehetik a régit + integrálhatják az új funkciókat.
-
kornel76
aktív tag
Akkor valszeg félreértelmeztem a hsz-ed hangvételét ezért elnézést kérek. De az télleg úgy van h nagyon elegem van azokból a tagokból akik itt igen nagyban üzletelnek és meg vannak szinte sértődve mert ezentúl nem tehetik ingyen, Még egyszer bocs ha te nem tartozol közéjük és további szép estét meg jó várakozást a HA-ra.
Szerk: Még annyit h adná egyszer az ég hogy tudjak üzletszerűen hírdetni a HA-n és nem röstellnék éve bérletet váltani.
-
-
kornel76
aktív tag
Nem a témához tartozik, de ha buktál vele akkor miért csináltad? Ha pedig nem tetszik akkor van 1000 másik hely ahol még mindig ingyen lehet hirdetni, a lehetőség adott és akkor nem leszel továbbra sem bukóban.
Amúgy sem okoskodni akarok de kb elegem van a sok olcsójánosból aki azért sír mert fizetni kell x összeget ahhoz ,h fennmaradjon a Hardverapró . Aminek a tulajdonosai azt is mondhatták volna ,h ennyi volt srácok veszteséggel nem fogjuk üzemeltetni , irány a vakera meg a tet-vesz üzleteljetek ott.
Nem megsértődni kell hanem gondolkozni.
Részemről a fáklyásmenet a témát én lezártnak tekintem ebből a szempontból és várom az új Hardveraprót. -
kaller1
veterán
Akik ezen lovagolnak, csak egy példa:
A mobil szekció első oldalán jelenleg 5k a legolcsóbb, árral megjelölt készülék. A többit nem írom, megnézheti mindenki. Namost nem egy esetben több ezer forintokat is bealkudnak, mire vásárlásra kerül sor, akkor a 100-200 Ft hirdetés feladásra tételnek fog számítani?
-
kornel76
aktív tag
Miért neked külön infód van róla ,h mennyi lesz a hirdetés díja ? Mert ami eddig szóba került az 150 FT/hirdetés illetve ha SMS-ben fizeted akkor 250 FT/hirdetés és nem lesz jutalék utána . Ebbe szerintem senki sem fog belehalni. Te pl 3 éve regeltél és van 400+ hirdetésed az 133*150 FT /év kb 20000 ft egy év alatt és számold ki h mennyit kerestél vele..... Jah és ne mondja senki,h ez nem üzletszerű amiért ráadásul eddig is fizetned kellett volna az alapelvek szerint.
Jah és Lelkes Újoncból leszel újonc nah bumm.... mert eddig az látszik h főleg az aprón szóltál hozzá.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Star Wars rajongók
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest