Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Szia!
- A naptár webes felületén rákattintasz az egyik névnapra (pl. Orsolya)
- Az állapotjelzésnél bepipálod az elérhetőt
- Mikor mentés gombot nyomsz, akkor megkérdezi hogy csak ezt vagy az összes eseményt akarod módosítani? Itt kattints az összes esemény nevű gombra és készen is vagy: -
petipetya
nagyúr
Következő ötlet:
A naptárban menj rá egy névnapra majd töröld ki az emlékeztetőt. Utána menj a mentés gombra és ekkor megkérdezi, hogy csak ezt vagy az összes ilyen eseményt akarod-e módosítani? Az összeset választod majd leokézod.Ugyebár ezt (és az előzőt) a naptár webes felületén értem.
-
petipetya
nagyúr
Elképzelni sem tudom, hogy mi lehet a hiba. Most direkt beimportáltam a névnapokat a fő naptáramba majd töröltem őket, és gond nélkül működik.
Jó helyre kattintottál? Más naptárak melletti nyíl / naptár importálása / deletenevnap.ics - és itt ugyanaz a naptár (nálam google naptár) legyen kiválasztva a legördülőből, amelyikbe véletlenül beleimportáltad a nevnap.ics-t.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
MolnárPéter #21 üzenetére
Köszi.
Engedelmeddel publikáltam a megoldásodat a leírásban.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Az importálás után mentél a telefonra? Elvileg pár perc alatt fut át a szinkronizálás, persze én megsürgettem úgy, hogy a beállítások / Google / xy@gmail.com / Naptár menüpont mögötti négyzetből kiszedtem majd újra betettem a pipát, és megvártam a szinkronizálás végét (fél perc).
Ezután a telefonon beléptem a Naptárba.
Ott megkerestem az újonnan létrehozott "magyar névnapok" nevű naptárt a menü / naptárak / szinkronizálni kívánt naptárak között, és bepipáltam.
Utána visszaléptem egy szintet - ekkor a megjelenítendő naptáraknál szintén megkerestem a "magyar névnapokat" és bepipáltam.
Mindez stock 4.4.2 alatt Nexus 4-en. Az ettől eltérő gyártói rom és naptár alkalmazás esetén az adott készülék topicjában tudnak segíteni.
-
petipetya
nagyúr
Szívesen.
Jó kérdés. Még nem láttam erről nyilatkozni egyik hazai szakportált sem.
Ami tény, hogy a napokban több ország nemzeti ünnepét tartalmazó naptárt tett elérhetővé a Google. Ám hogy ez milyen összefüggésben van az eltűnt magyar névnapok naptárral, arról fogalmam sincs.
-
petipetya
nagyúr
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
Az érdem xSide-é, aki korábban elmentette a megadott naptárat. Lényegében ezt a fájlt használta mindenki a mobilarénán és a G+-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A magyar névnapok újbóli importálása a naptárunkba:A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba...
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Politika
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest