Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Williamgrant #2280 üzenetére
Én is pont erre gondoltam. Hogy ahoz már késő volt, hogy visszafordítsák a csomagot, de azért gondolták egy próbát megér, hátha visszaküldik nekik.
Szerintem fel kéne venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal (elég gyorsan dolgoznak) és megkérdezni, hogy ilyenkor mi tévő legyen az ember fia, ha majdnem egy áron tudná visszapostázni az órát, mint amennyibe kerül. Mert azért ez mégiscsak tisztább, hogy ők mondják, hogy akkor hagyd a visszaküldést és tartsd meg, mint itt sunyizni.
-
scream
veterán
válasz
Williamgrant #2223 üzenetére
Úgy néz ki én is dobbantok innen. A Moto talán még marad kis időre...
-
scream
veterán
Én ezt soha nem értettem, miért háborodik/szörnyülködik ezen, mert egy normális "sima" óra is kerül ennyibe, sőt többe is, mi olyan meglepő (mármint az árán)? Gondolom, akik már 10+ éve dohányoznak, azoknak nem mondanak semmi rosszat, pedig mennyi pénz mehetett el cigire...
És az okosórával ellentétben a cigeretta semmilyen formája sem hasznos.
-
scream
veterán
válasz
Laca1212 #2105 üzenetére
Mert olyat árulok.
Garancia S/N alapján van, EU-s órákra 2 év, kintiekre 1 év. PEbble Support-nak kell írni egy mail-t a problémával kapcsolatban, akik elég gyorsan felveszik a kapcsolatot.
Ha úgy találják jogos a garancia, akkor küldenek egy teljesen újat a régi helyett a rosszat meg megtarthatod.
(#2104) TOZ:
Nem tudom, nem követtem ezt figyelemmel.
-
scream
veterán
válasz
Williamgrant #2048 üzenetére
Van 5.1 is rá, pl Omnirom.
-
scream
veterán
válasz
Williamgrant #2032 üzenetére
Nekem meg az asztalon, gépről töltve, úgy kell kommandózni, hogy nehogy megmozdítsam az ótát, mert lejön róla a töltőfej (Pebble Watch).
-
scream
veterán
Szerintetek mennyit érhet/érdemes lehet-e eladni egy csíkozós Pebble Watch? A csere már megérkezett, de mivel a régi (csíkozós) hasznáható (idáig 3x jött elő, ebből 2. alkalommal vettem fel velük a kapcsolatot), gondoltam megválok tőle, csak nem tudom, így mennyit érhet? Vagy hogy ez a csíkozás romlani fog-e vagy stagnál, vagy ideig ilyen aztán egyszercsak lehal az egész.
-
scream
veterán
Nem tudja esetleg valaki, hogy itt EU-n belül lehet-e valahonnan normális áron rendelni Pebble-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 2042
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest