Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem semmi ez a Clockwork Synergy féle szilikon szíj a Pebble Steel-hez...
Pár hónapja szereztem egyet használtan és ha pár napot hordom az órát, a csuklómon egy ponton elég feltűnő piros folt keletkezik, ami aztán enyhül szerencsére, ha pár napig leteszem az órát.
Arra gondoltam, hogy esetleg valami bakteriális dolog lesz és majd lefertőtlenítem a szíjat és úgy jobb lesz a helyzet.Most tűnik fel, ahogy nézegetem a szíjat, hogy azon a ponton valószínűleg a márka geometriailag kintebb dudorodó logo-ja kezdi ki folyamatosan a bőrömet, mert pont ott helyezkedik el, ahol hozzáérhet használat közben a csuklóm azon részéhez.
Ejj de idegesítő ez, ilyen idiótaság miatt nem szívesen szeretnék lemondani erről a szíjról, mert egyéb elérhetőbb, minőségi szilikon szíj nagyon nem létezik már ehhez az órához, de persze azt sem szeretném, hogy leszáradjon a kezem az óra miatt.
Most méginkább vágynék egy SHANK szíjra (hátha ott nincs a szíj belső részén semmi kidudorodó márkajelzés), de egyszerűen NINCS.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest