Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdés honnan legózzák a motyót, de azért a Transcend SSD-kkel sok gondom még nem volt
-
LGG555
aktív tag
Nekem kicsit soknak tűnik az a 850 TBW, a Samu sem gyenge mégis csak 300 TBW tud az 500GB tárolójuk.
-
erer1000
őstag
torrentezéshez nem overkill amúgy?
csak viszonyítani tudok, nekem ~90 torrentem van egy 2 HDD-s nas-on, de nem volt még bottleneckem nekem a HDD miatt, és ez a 90 is közben szinte megeszi a 2x1TB-ot
ha meg sok kicsi torrented van és amiatt seekelne csak a HDD és azért kell SSD, egy kommersz SATA SSD nem jobb megoldás? alacsonyabb hőfok miatt pl
-
törölt tag
Ahogy nézem az TS500GMTE240S. ára kb ugyan annyi lesz mint a SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2- nek.Mondjuk erre is 5 év gari van.
-
válasz
Patrik.Varga #3 üzenetére
Ezt úgy tálalod, mintha ennek akár a felét is megírnád az eszköz élettartama alatt.
-
Patrik.Varga
tag
Milyen szép, amikor már a TLC-re mondjuk, hogy jó írástűréssel jön.
-
Nem rossz ez, a 4 csatornás controller azért nem kicsit visszafogja.
-
LGG555
aktív tag
Kiváló torrentezni, lehet ha jó árban lesz majd beszerzek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A friss, középkategóriás modell ugyan nem egy sebességbajnok, de összeszedett ajánlatnak látszik.
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Sorozatok
- Micro Four Thirds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mouse: P.I. For Hire - Középpontban a fegyverek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest