- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Igen a demo az demo néven fut. Ezt úgy hívják, hogy PES MyClub. A MyClub az egy funkció a PESben ahol saját csapatot építhetsz a semmiből játékosokat draftolva, egyfajta menedzser játék. Csak a menedzser része elég csökött, nincs játékospiac, hanem sorsolnak, nem lehet poszta igazolni stb, viszont le lehet játszani a meccseket, van online bajnokság,kupák stb. Ez lett most ingyenes, mivel nem nagyon volt játékos.
Viszont aki akart eddig is játszhatott ezzel, mert a tört verzióval ez is elérhető, hiszen az egy teljes értékű játék (amit szerintem egyébként szintén a Konami adott ki fű alatt, hogy több játékos legyen). De nem csak ennyi a hátránya, hanem az is, hogy az eredeti PES-el nehezebb csalni. Merthogy sok a cheater, akiket bannolnak, és ha eredeti a játékuk akkor ugye új játékot kell venniük ha új accountot akarnak csinálni. A tört verzióban viszont ez annyi, hogy csak át kell írni egy ID-t egy ini fájlban. Úgyhogy aki csaló az alapból nem fog eredetivel játszani, mégha ingyenes akkor se. -
BiP
nagyúr
válasz
VinoRosso #13 üzenetére
Steamről letöltöttem egy 7 csapatos Demo-t, ezek szerint akkor az még a korábbi volt. (bevallom, nem néztem meg a részleteket).
(#12) b. : Így, hogy keveset játszom, Xbox-om sincs. És várhatóan az Access-re sem fogok előfizetni. Bár, ahogy nézem, csak havi 4 dolcsi, az nem a világvége.
-
bab1987
tag
Van multi
-
bab1987
tag
válasz
Assimilator #15 üzenetére
Támogatja
-
Assimilator
őstag
Ez vajon tamogatja az XBOX kontrollert?
-
BiP
nagyúr
Én speciel igen. Mert megvenni nem akarom (annyit nem játszok vele), de szívesen kipróbálnám.
Multizni meg úgysem szoktam, nekem épp elég az a pár csapat, meg pár pálya.
És a lelkiismeretem is nyugodt maradhat.OFF: Ezért is nagy szívfájdalmam, hogy a StarWars Battlefrontból az EA rohadtul nem akar demót kiadni. Vagy pár óra ingyen játékot.
Csak szeretném kipróbálni (a megjelenés előtti 1 hét free tesztben kipróbáltam, de azóta lett új gép, új monitor, megnézném megint). Komolyabban úgysincs időm játszani vele, de csak ezért nem adnék ki rá 12e Ft-ot. Vagy trükközni mexikói accounttal, hogy "csak" 7e legyen.Szóval én igenis örülök, hogy adnak ki demót akármilyen játékból. (bár csökkentett tartalommal, de ingyen).
-
VinoRosso
veterán
Amíg hagyják játszani multiban a tört verziós accountokat, addig ennek semmi értelme, mert senki nem fogja ezt letölteni.
-
Dr. Akula
félisten
Magyarul ez egy demó, átnevezve.
-
djculture
félisten
Vicces hogy a másik oldalon az EA meg lassan évente egy "ház árát" kéri el, alapjáték 15 ezer utána kismilliókért vett pontok hogy legyen saját csapatod..
-
TIT
veterán
Akkor pont a multiplayer esik ki
-
M107
addikt
Szerintem no problem.
A virágbolti verzió hozzáadva a ingyenes indító file-okat és teljes értékű lehet.
+ Update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Korlátozásokkal ugyan, de bárki kipróbálhatja a PES széria legújabb részét immáron PC-n is.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest