Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kupszi
aktív tag
Meg akartam venni, de hogy ez most így jött. Akkor ez ennyi is volt. Pedig ökörködni talán jó lett volna a haverokkal.
-
Dizson
tag
Rosszul optimalizált, bugos, teljes ár, gameplayben elmarad egy paydaytől és tartalma sincs. Megérdemlik a bukást.
-
GodGamer5
addikt
Ami szar az szar. Ezen nem is kell csodálkozni. Játszottam vele bő fél órát, de felért egy agysérüléssel....
-
TESCO-Zsömle
titán
Overkill a PD2 idején összeállt a Starbreeze-zel. Utóbbi cégnél áll a bál, pár hónapja kipakolták a stúdiót egy rendőrségi razzia formájában. Emlékeim szerint bennfentes kereskedelem volt a gyanú valamelyik felsővezető kapcsán.
Csak remélni merem, hogy az Overkill megmarad és Bo-éknak nem kell megélnie, ahogy a második stúdiójuk is megy a süllyesztőbe a partnerük hibájából...
-
Kupszi
aktív tag
Nem biztos hogy a fejlesztők a bűnösek, amíg nincs hivatalos info addig csak találgatás megy. Ha pedig a jogokat vették vissza tőlük akkor, ha még a csillagokat lehozzák az égről akkor se maradhat a játék meg.
-
Wesder
titán
Nem kàr érte.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként se szoktam új játékot venni, előfizetni meg pláne nem, de ennél terveztem a fejlesztők miatt. Még szerencse, hogy végül nem így történt, de ezek után 5x meggondolom, hogy egy vadiúj játékba invesztáljak akármennyit is.
-
Fitzgerald
veterán
Hogy tudtak egy ilyen igénytelen szarságot összehozni...pedig ez a stúdió egész jó Ghost Recon játékokat készített, amikor még Grin néven futottak anno. GRAW 2 multija rohadt jó volt, csak gyorsan meghalt sajnos.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Ken Levine #2 üzenetére
Egy jó Walking Dead játékra evő lettem volna, de ez nem az!
-
Darkslayer95
csendes tag
Tényleg lekerült steamről is tegnap rákerestem volna amikor egy másik oldalon láttam a hírt. A keresőben kiadta a steam meg a google mint oldal találat de mindig átirányított a steam főoldalára.
-
Ken Levine
kezdő
És most emlékezzünk azokra az előzetesekre amikben szabályosan megvezették a leendő vásárlókat, hogy ez most fú de mekkora hangulatbomba igazi izzig-vérig WD lesz.
Heather Trailer
Aidan TrailerVan ám pofa.
-
.LnB
titán
Overkill’s The Walking Dead - Hivatalosan is "Dead"
Javított cím.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával