Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Nem is remenkedem, az elmult 6 evben eleg jatek jott ki 360-ra, de vannak egyszeruek is arcade neven ha valakinek az egyszeruseg kell. Abban pedig te ne remenykedj, hogy az a sok androidos jatek elerheto lesz ouyara. Hiaba futak jol, sot sok jatek thd, attol meg nem fogjak ingyen adni oket, marpedig az ouyat ugy talaltak ki, hogy minden jatek ingyenes es vannak reklamok.
-
Sirandrish
legenda
Hát ha 100font lesz EU-ban akkor 30felett lesz tuti..sőt..azon sem lepődnék meg hogy mire elér Magyarországra addigra lesz az még 40-42K is..
Viszont nem kell megvenni premierkor, legalábbis én tuti nem fogom. Várok vele 1-2 hónapot, aztán esik az ára és majd mikor már jó olcsó lesz akkor meg is veszem.Van pár száz játék Androidra amit kis utánanézés után szívesen kipróbálnék..szóval egy próbát biztosan megér majd nekem
(#6) Mi ingyen adjuk a Linuxot, ők adják ingyen a konzoljaikat...szerintem ez így fair
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Filmvilág
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest