Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Ismerős ez a fekete arany téma, a Z87-es is ilyen. ASUS-ék biztosan ezzel jelzik, hogy ku*va drága.
-
kromatika
veterán
kellemes lapok.
-
-
-
Hát én hardveraprón nézegetve a hibás Intel lapokat, letettem róla, hogy valaha is lesz, na meg a régebbi elhullási arány is olyan jelentős.. hogy nem mellettük teszem le a voksom...
De hátha, a low-cost vonalon képtelenek tartósat alkotni... úgy mint az Asrock... tisztelet a kivételnek
Ott inkább Giga vagy MSI
-
Mici80
tag
ASUS lapokban eddig nem sokszor csalódtam.
-
-
MZperX75
addikt
Nekem FM1-ben van Asrock A75M mini ITX,2400Mhz DDR3 támogatással, 3.6Ghz-én viszi az A8-3870K-m,semmi baja,de a FM2-es széria nem sikerült sajnos hibás volt....majd javították,de nem kockáztatnám,de tényleg az ASUS miért nem csinál ITX-et,nem értem. Minek egy APU)hoz ilyen prémium lap,bár az én véleményem még mindig a Llano éri meg a legjobban 18ezerért vettem 0km-es A8-3870K-m,de sajnálom a A8-3820-am jó kis cucc volt az is.
talán jövőre cserélek majd FM2+ ra....
ASUS jó márka.... -
LamerGyuri
senior tag
Kiemelt cím durva helyesírási hibával?
Fasza...Abu, tőled azért ennél többet várok/unk?/ el.
-
parkr
őstag
brutál ronda ez az arany szín
-
Misi 007
őstag
Jól olvasom hogy egy ATX-es se rendelkezik dual UEFI BIOS-al?
Nem rég szállt el az Asus lapom BIOS frissítés közben és azóta is otthoni gép nélkül vagyok szóval kizárt hogy a jövőben dual UEFI nélküli lapot vegyek! Pedig az A88X-PRO érdekelt volna... -
Vladi
nagyúr
Ejj jó kis alaplapok, de miért nem tesznek már rájuk legalább 1 ata csatlakozót.
Most dobhatok ki 2 príma optikait. -
Tidus
addikt
Normál használatból adódóan nem fog megsülni. Még a az ITX házban sem. Nem szabad a Biosba belenyúlni, erre értem a normál használatot.
Ha te úgy érzed hogy meleg, az az alkatrész szempontjából, és feladatából adódóan, nem biztos hogy meleg.
Használd az APU-dat 24/7-ben maximálian arra amire kitalálták. Nem fog megsülni a VRM-ed. -
válasz
sketchifun #16 üzenetére
Itt mi a flame? Alaplapokrol beszélgetünk, nem?
-
sketchifun
senior tag
Csak nekem tűnt fel, hogy egész jó ez a design? Ne flameljetek.
-
-
NixonHUN
tag
"leplezet"
-
Közel voltak az alkatrészek tán, valahol olvastam róla.
Meg nem kapott a procihűtő által keltett légáramlatból.. Lappal sík hűtés volt az ami az élettartamot meg tudta növelni, vagy durranásig kellett hajtani
hogy gariban cseréljék...
@Dani_kp: kézrátétellel nézd meg, botrányosan forró a proci körül a VRM...
-
Dani_kp
addikt
Jah láttam, de azon sem volt vrm hűtés.
Nekem ugyan egy AsRock FM2A75M-ITX lapom van kb. 10 hónapja egy igen szűkös házba, de eddig nem mutatta jelét, hogy kezdene megsülni (kopp-kopp-kopp). De azért szívesen kipróbálnék egy ASRock FM2A85X-ITX lapot, hogy azzal mit produkálna az A10-5800k-m
.
-
TomiLi
addikt
Igen és ezt még lehet fokozni azzal, hogyha a kellő körül tekintés nélkül egy kizárólag apu rendszert (a problémás asrock lappal) egy zárt, venti nélküli alucsodába épít az ember, ahol még a tápot is a lap elé kell helyezni (Lian Li-k), ne adj Isten a táp ventije meg nem a lap felé néz, hogy ne dolgozzon a cpu hűtő "légárama" ellen.
-
TomiLi
addikt
Nem tudom mi volt a konkrét hibája az Asrock mITX-nek FM2 (A75M-ITX) terén, de a javított verzióval is voltak gondok. (A75M-ITX R2.0) Az A85X-en volt VRM hűtés, (meg normálisabb alkatrészek) az már egész jól muzsikált.
Szerintem ennek fényében nem túl jó marketing megoldás, hogy nincs az új generációs ITX lapon VRM hűtés. Sokan nem foglalkoznak olyan mélységekig a témával, hogy milyen minőségű alkatrészek vannak egy lapon, többet jelent a látszat, hogy ha van hűtés, akkor az már jó. Legalábbis én így látom a dolgot....
Az Asrock másképpen, meg aztán csak egy kis képet láttunk, a konkrét megjelenésig lehet, hogy kerül a vrm-re hűtés, ha indokolt, ha nem..... majd meglátjuk.
-
F34R
nagyúr
-
TomiLi
addikt
Asrock már mutatott egy FM2+ ITX lapot, de rögtön az volt a nagy kérdés vele kapcsolatban, hogy tényleg megint nincs hűtése a VRM-nek?
Nekem még az a fura, hogy minek kell egy átlagos tulajdonságokkal rendelkező lapra négy memória slot???
Az asus is csak a legpuritánabb lapjára rakott 2-öt, a többin négy van. -
-
Spancho
senior tag
Nagyon nyomatják az Fm2+ -t a Kaveri-ről meg semmi hír
-
Dani_kp
addikt
Itx méretű megint sehol
.
-
stratova
veterán
Jó kis lapok, főleg az A88X-PRO. Aminek ha minden igaz Computex alapján jön majd a A88XM-PRO változata. Talán az egyetlen friss AMD mATX Display Porttal. Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kaveri APU-t is fogadó újdonságok az eddig bejelentett két modell mellé érkeznek.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest