Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #100 üzenetére
Nem volt itt semmifele vita. Te csak leirtad a velemenyed en meg cafoltam tenyekkel (bizony, ajanlom figyelmedbe a teny definiciojat, akkor tudnad, hogy te olyasminek a kozeleben sem jartal - ellenben azzal, amit en irtam), majd vege lett. Ennek a megemlitese pedig nem szemelyeskedes - annak a jelenteset is fellapozhatnad
-
-
törölt tag
Az ostobasag alatt azt ertettem, hogy megprobaltad ekvivalens problemakent beallitani a randomizaciobol adodo kulonbozo skyboxokat a meggyomlalt novenyzettel - holott utobbi nyilvanvaloan technikai hianyossag. Mar ha nem poennak szantad - de ezt mar leirtam.
A kep szerintem mar eloszor sem volt vicces, hat meg huszadszorra - de nem off topic, hat hadd linkelgesse ha ez neki jolesik. Ha visszaolvasol gyuribacsi probalkozott a kommunikacioval is, de ott felsult, igy maradnak a kepek.
-
UFC
aktív tag
válasz
#08052480 #96 üzenetére
Az más dolog hogy ide tartozik mert összehasonlító videó. De egy dolgon lovagolni. 80x bemásolni ugyan azt és most már csak erről szól a toppik. Hogy a PS4 tulajok ezen lovagolnak.
Mint írtam de még egyszer leírom nekem mind a kettő van szóval én pont nem vagyok elfogult, mert én ismerem a valódi különbségeket. Valóban kevesebb fű van de nem annyival mint amit itt a PS4 tulajok linkelgetnek. Általam fentebb linkelt videóban jól látszik a valódi különbség.
Ostobaság? Hát maximum annyira mint amit a többiek csinálnak
-
törölt tag
Keresem a smajlit, de nem talalom, vagy talan ezt az ostobasagot komolyan gondoltad?
Egyebkent meg ha nem vetted volna eszre ez egy osszehasonlito videohoz tartozo topic es ha az egyetlen jol eszreveheto kulonbseg az, hogy az interaktiv novenyzetet - nyilvan teljesitmeny problemak miatt - XO-n megnyirbaltak, akkor az emberek arrol fognak beszelni.
-
UFC
aktív tag
7:50-től ha nézitek hol vannak a PS4-ről a felhők arra már nem futotta csak a fű re? Azért mondom hogy ne lovagoljunk már hülyeségeken.
-
XharX
aktív tag
Szerintem meg te direkt nem akarod ezt poénnak felfogni és játszod a sértődött XO tulajt
Senki nem írta, hogy ez a játékban kicsit is érdekelné. Mondjuk azt aláírom, hogy volt aki túl messzemenő következtetést vont le ennyiből.
A cikk alaptémájához meg elég sok köze van, vagy te úgy gondolod, hogy ami nincs benne az említett videóban az már nem is különbség? -
-
törölt tag
A PS tulajok állandóan bizonygatják, hogy az övék a jobb.
Az xboxosok meg csak ülnek és játszanak.
-
UFC
aktív tag
Akkor nálad is nagy a baj
Főleg ha "keményen érzed" ahogy hátulról szárazon megtámogat a PS4 kontroller
de legalább a füves terület elfeledteti veled a többi fájdalmat
Szeretem amúgy hogy a cikkben szereplő videóval senki nem foglalkozik. Egy két okos PS4 tulajdonos elindította ezt a füves dolgot és a legszebb hogy csak titeket érdekel
Mielőtt megszólal valaki nekem Xbox One és PS4 is van így ismerem mind a kettőt
-
Garada
őstag
válasz
gyuribácsi88 #86 üzenetére
Valahogy én is keményen ezt érzem.
-
hommeros
őstag
A fű mennyisége - véleményem szerint - a kecskeszimulátor esetében lesz lényeges szempont.
-
UFC
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #86 üzenetére
Szerintem a második kép az amikor PS4-re frissítés érkezett vagy mikor GTA Online-ban játszol és beszarik a PSN.
Csak tudnám ha páran annyira elégedettek a PS4-el akkor miért akarják minden áron bebizonyítani hogy jobb? vagy talán még sem
-
-
Garada
őstag
válasz
gyuribácsi88 #57 üzenetére
Ez a kép nagyon ott van.
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #80 üzenetére
Nyilvanvaloan a warez mindig szempont, ettol fuggetlenul elegge szuklatokoruseg kizarolag annak tulajdonitani a 360 kiugro kezdeti popularitasat. Ha valami igazan meginditotta az MS szekeret akkor az az __egy evnyi__ elony, amit a korai kiadassal szereztek a Sonyval szemben, az innovativ online infrastruktura, a nagyszeru exkluziv cimek (es azok igerete) - HALO!!!!, Perfect Dark, Gears of War, Forza - es hogy a PS3 a kezdetekben mekkora csodtomeg volt.
Ilyen potencial mellett a warez mar huszadrangu es anelkul is tarolt volna a 360.Abban meg teljesen igaza van Mister_X-nek, hogy nehany tucat ismeros alapjan megprobalni globalis kijelenteseket formalni meglehetosen nevetseges. Az pedig szinten igaz, hogy a konzolgyartok nem Magyarorszagbol es nem is Oroszorszagbol gazdagodnak meg - ugyanis nem a lakosok szama szamit, hanem az aktiv jatekosok szama, akik halomra veszik a jatekokat. Hihetetlen, hogy ezt kulon magyarazni kell
-
törölt tag
Mindenki rá van feszülve a grafika témára , de csak én vagyok úgy vele hogy ez a játék már az előző generáción is next gen volt? JÁTÉKÉLMÉNYBEN. Az a végtelen tartalom ami még több száz óra után is meg tud lepni, most kapott új köntöst meg még néhány hülyeséget, mint a sirályos téma
Ezen felül biztos vagyok benne hogy még jön hozzá valami komolyabb sztori DLC-is. Így ez a játék sokkal több annál mint hogy a grafikáról ítélje meg az ember. Azok a cod és egyéb cső lövöldék amik pár hónap után mennek a süllyesztőbe, ott lehet ilyen szempont. De itt nekem ez mindig csak másodlagos.
-
Jaj, te is olyan vagy mint az amerikai filmkészítők, neked a világ gyakorlatilag amerikából áll.
Oroszország a warez hazája, ott is elég sokan tolták flashelt géppel, de hát az mit számít, ők egy kis ország 5-600 lakossal
Hiába próbálod az ellenkezőjét bizonygatni, még most is ha felmész egy külföldi torrent oldalra, rengeteg az xbox 360 játékok letöltése, több tízezer, nálunk ez csak pár ezer. Szóval hagyjuk már ezt a "hazai viszonylat" dumát. Te azt gondolod csak nálunk ilyen az emberek anyagi helyzete és csak a magyarok warezolnak? Akkor nincs is miről tovább beszélnünk.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #77 üzenetére
Nincs az az idióta (megj.: aki warezol, az az én meglátasom szerint eleve az), aki elkezdett BD-ket irosgatni PS3-hoz.
"azért tűnt el biztos a barátlistámról 60-70 ember"
Gondolom még mindig Magyarországnál tartunk
Ne a magyar piaci viszonyokból induljunk már ki. Meg lehet számolni, hogy hány Xbox 360 kelt el itt, aztán lehet összevetni a globális adatokkal.
De ejtsük a témát, mert egyrészről nem vagytok képesek elrugaszkodni a hazai viszonyoktól, másrészről nem ebbe a topicba tartozik.
-
Bocs hogy ismét beleugatok (meg ne haragudj) de amíg a 360 esetében elég volt egy dupla rétegű DVD lemezt venni (2-300FT) és egy dual layer dvd írót (8-10K), addig ps3-nál blu-ray lemezt kellett venni (ennek a többszöröséért) és egy blu-ray írót ami megint többszöröse volt akkoriban a dvd írónak, így nem kérdés hogy melyik és miért terjedt el jobban. Persze nyilván nem warezolt senki, egy nagyobb bann hullámnál azért tűnt el biztos a barátlistámról 60-70 ember hirtelenjében.
-
negyven2
veterán
válasz
Vipeman23 #70 üzenetére
Hogy jelen generációban is így van azt nem tudom (szerintem egy határozott talán).
Viszont az azért érdemes tudni, hogy mind a sztori mód, mind az Online mód a régi konzolokon, az Update-el észrevehetően javult a grafikája. 360-on jelenleg az Online grafikája már kb. olyan mint a Sztori móde tavaly megjelenéskor (az egyik legszembetűnőbb változás, hogy az 1.16-os Updatel már Online ban is vizesek lesznek a járművek ha elered az eső). De van rengeteg apróbb javítás és optimalizáció is (járműforgalom is sokkal nagyobb már Online-ban mint az elején).
Ezzel azt szerettem volna szemléltetni, hogy ONE/PS4 is a jövőben érkező Update-ek biztos, hogy javítani fognak még ezen a grafikán, teljesítményen is mind sztori mind Online módban.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #68 üzenetére
Ugyan úgy fel van törve a PS3 is, csak szólok. És nem a magyar piacból kell kiindulni, csak szólok. És kb. minden multiplatform címből többet adtak el Xbox 360-ra, a megegyező hardvereladások ellenére is, csak szólok.
-
Vipeman23
csendes tag
Amúgy most is úgy van, hogy az Online rész grafikája kicsit butább, mint a sztori mód grafikája ? Vagy az csak az előző konzolgeneráció hardvere miatt volt ?
-
Dexar007
veterán
válasz
gyuribácsi88 #68 üzenetére
+1
Haver is csak emiatt vett.Exkluzivokban pedig egy nagy budos 0 a gep.
-
-
jozsi
tag
válasz
gyuribácsi88 #57 üzenetére
-
Sokan nem értik... most még csak lehet, hogy a fűnél van különbség, de a generáció végén már ki tudja, mekkora különbségek lehetnek a hardveres korlátok miatt.
-
RECSKA
veterán
Az en szivem oda huz, ahol tobb a fu xD
-
Plebi
senior tag
Azt azért sokan elfelejtitek, hogy a videókban volt arról is szó, hogy az XO-on kevesebb a fű, de a több a távoli táj részlete, míg PS4-en több a fű, hol sokkal, hol kevésbé, de a háttér jobban el van mosva, mintha állandóan köd/felhő lenne.
Szóval ez sem teljesen egyértelmű.
Árnyékok szintén ugyanez a helyzet, hol egyikben több, hol a másikban, de gondolom napszak függő volt. A lens flare, ps4-en erőteljesebb, de van XO-on is.
Szerintem ha valakinek nincs mind a két konzolja egymás mellett, akkor játék közben nem ez lesz az, amivel foglalkozni fog.
-
Kakaduku
senior tag
Otthon figyel már a polcon, de még Mordor földjén kell rendet tegyek.
-
-
Mister_X
nagyúr
A konkurencia fűje mindig zöldebb (dúsabb?)
-
cyberkind
félisten
Most mit kell izgulni, a hülye is tudja hogy a PS4 erősebb, így tehát nem meglepő ez a füves cucc, amin kívül más nincs, vagy még nem vettem észre.
Ha csak ennyi különbség a konzolciklus végén a 2 gép között le is pippantom magam. -
A konzolosok ölik egymást? Én már csak egy kávét kérek
PC Masterrace
-
UFC
aktív tag
Ez csak egy szaros lejárató videó akar lenni hogy szinte nincs is fű az Xbox One-on.(Valamivel tényleg kevesebb fű található az Xbox One-os verzióban) Elég elolvasni a kommenteket meg a like dislike arányokat megnézni. Ez a PS4 erősebb duma meg így jobb úgy jobb ezt hagyjuk már. Itt van a cikkben a videó látok különbséget max annyit hogy szebbek a színek Xbox alatt és ennyi. Ennyi különbség van a két konzol között. Jah meg annyi hogy a PS4 net szolgáltatása szarkaszik.
A többi csak fan duma.
-
Segal
veterán
Srácok itt egy sokkal éárdekesebb videó a GTA V-ből
prosti belsőnézetből -
Drizzt
nagyúr
válasz
Sidorovich #38 üzenetére
Ha van PC-d, akkor vegyél inkább egy GTX970-et a konzolra szánt pénzből. Jobban jársz.
-
kerekfej
őstag
válasz
Psychopeti #9 üzenetére
Ott elvileg nem csak 30fps lesz, ha bírja a gép...
-
cyberkind
félisten
válasz
Sidorovich #38 üzenetére
Én játék közben nem veszem észre a különbséget, hidd el, rohadt szép így is úgy is, és a Forza miatt vettem én is boxot, amíg nem jött ki a Horizon 2 addig magabiztos PS4 vásárló voltam, de nem bántam meg.
-
Vekko
aktív tag
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Márpedig ekkora szenzáció mert bizony akkora nagy élményt is ad. Nem csak a grafika számít (ami amúgy szerintem nagyon szép). Vagy neked a barátok közt is jó sorozat lesz ha fullHD-ban nézed + vizuális effektekkel?
-
Neoteric
addikt
válasz
Sidorovich #38 üzenetére
Ott a kep, ott a video, nezd meg, aztan dontsd el. Ha mindenkepp kell a Forza, akkor mondjuk nincs min vacilalni, vedd a boxot.
-
Én 2 hét múlva tervezek konzolt venni, eddig az XO felé húzott a szívem a Forza miatt (GTA úgyis mindkettőre megjelenik), de most elbizonytalanodtam. Tényleg ennyire nagy a különbség?
-
jozsi
tag
Amúgy anno hasonló volt a helyzet a Maffia 2-ben ps3 és Xbox-nál a Box javára:
-
Geller72
veterán
Egy városi gangszta ne menjen a prérire, pláne ne a mezőre..
.
-
tomas51
senior tag
válasz
Bjørgersson #30 üzenetére
Nem tudom de szerintem te se, ezt inkább bízzuk az X1-re.
De itt nem a szépségről van szó, hanem a részletességről.
Nem tudtam, hogy az X1-nek ez probléma. -
Sirandrish
legenda
Nem elég hogy Boxon nincs elég fű de még 6 secnél a nap sem süt a szemembe...pff
-
tomas51
senior tag
válasz
Bjørgersson #23 üzenetére
Itt most nem grafikáról van szó, azzal nincs gond.
De most tényleg nem tudná azt a pár füvet meg fát, meg még mit tudom én mit kiszámolni az X1? -
Lefty
addikt
Kajak a füvön megy a vita? Édes Istenem...
-
tDr1v3r
veterán
-
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Ez lehet, hogy nem a jelenlegi generáció hibája, hanem a GTA dícsérete. Én a legjobb game-nek tartom ezt a sorozatot.
(#15) Neoteric
Ez most komoly? Nem csak vmi X1 hater rakta össze? -
tDr1v3r
veterán
Tegnap óta egy laza 6-7 órát már beleraktam, tényleg jó.
De nem érzem azt a hihetetlen nagy remastert, az autók modellje nem lett sokkal részletesebb kívülről (nézzetek be alá, vagy a motorháztetőre közelről...) meg a DoF se olyan szép mint a Watch_Dogs-ban, de teljesen jó így is, el leszek vele jó ideig.
Franc bele hogy ennyi jó játék jön mostanában... most a hónapban a CoD AW, a GTA V meg a LBP3 nullázta a következő hónapok játékra szánt pénzét, pedig a várt Sunset Overdrive, a Halo MCC és a FH2 még meg se lett véve... húzós december lesz ez nekem úgy érzem.
-
tDr1v3r
veterán
Tudtommal nem lett megcáfolva.
(#7) Vipeman23: Igen. A framerate aránylag konstans, mindkettőn beesik párszor (27-30 közt) de ritkán. PS4-en állítólag zavaróbb (pl. vezetés közben kanyarodásnál), XO-n én nem érzem. Ellenben a térkép tud "akadozni" oldalt, de ez valami bug lesz.
Egyik se néz ki rosszul, a fű hiánya kicsit zavar az tudva hogy milyen PS4-en (ezért és az élsimításért simán beáldoztam volna az 1080p-t btw) de ennyi. Lens flare meg nem igazán hiányzik.
-
Psychopeti
senior tag
Remélem azért már PC-és videót is adnak ki róla hamarosan
Vagy már van róla csak én nem láttam? -
RichieTri
senior tag
van pár rész ahol a lens flare efekt ott van ps4en x1-n meg nincs.. :S
de ezzel ki is fújt -
Vipeman23
csendes tag
Én is csak annyit vettem észre, hogy xbox-on mélyebbek a színek ... de ugyanez elérhető PS4-en is egy kis beálítással
Amugy mindkét konzolon 1080p-ben fut fix 30fps-el ?
-
Van infó arról, hogy pl. a füves rétek összehasonlításakor tényleg akkora különbség van a két konzol között?
-
mentoloshypo
senior tag
Egy 7 éves motorral készült játékról miért kell összehasonlítót készíteni?
Amúgy szerintem semmi különbség, a X1-es verzió megkapta a szokásos plusz kontrasztot, ami miatt sokan szebbnek is látják. (pedig ha odacsavarsz a PS4-esre ugyanott vagy)
GTA5 ide vagy oda, abszolút nem nagy eresztés ez a grafika (hangsúlyozom, erősen last-gen motor van alatta!) ha a karakter arcokat nézzük akkor meg pláne....
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a legvadabb álmaimban sem gondoltam a PS4/X1 megjelenése előtt, hogy az új gépek megjelenése után 1 évvel egy last-gen játék lesz a legnagyobb szenzáció.
Szerintem ez elég sokat elárul a jelen generáció eddigi teljesítményéről, és a mai kiadói hozzáállásról. De lehet ezt csak én gondolom így. -
rodrigez
senior tag
Nincs semmi különbség. Megnéztem a DigitalFoundry-s framerate teszteket és minkét konzol stabilan tartja a 30fps-t. El sem mozdul a számláló a 30-ról.
-
Kanczy
veterán
Nekem az xbox-os jobban tetszik, teltebbek a színek
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest