- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tigerclaw #19 üzenetére
Ha már így felmerült a téma, maga az irodalom és a történelem úgy kompletten felesleges. Irodalomból elmondják, hogy mit kellene értened pl. egy versből, aminek pont az adná a szépségét, hogy mindenkinek mást jelent a saját élményei alapján. Persze ezt középiskolában még én sem értettem meg.
A történelmet meg mindig a győztesek írják, Isten se tudja, mi hogyan történt valójában. Hacsak nem történésznek vagy írónak készül az ember, felesleges az egész. De egyébként irodalomról szólva, kifejezetten igazad van, hogy ilyen öngyilkos meg "anya kedvelő" egyének motivációit kellene megérteni kamasz szinten. Több költő is öngyilkos lett, ld. József Attila. Erről kellene példát venni?
A másik, hogy miért is kellene szeretni olvasni? Ez is egy olyan begyepesedett régi baromság. Én nem szeretek olvasni, sosem szerettem (legalábbis a klasszikus értelemben). S akkor mi van? Van más hobbim. Az olvasást én mindig is kidobott időnek éreztem. Amit lehetett / kellett, megnéztem videón, leadtam, aztán felejtsenek el. Ezerszer inkább a jövőben tényleg hasznos tevékenységre kellene fókuszálni, amivel a kölyök kiesve az iskolából, akár el is tud helyezkedni.
A fantázia, kreativitás jön magától, amint a gyerek rálelt arra, amit szeret csinálni. Ha ebből később meg is tud élni, az lenne az igazi cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Router gondok
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest