- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Teclast Tablet Topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Úgy látom, nem nagyon van itt élet, de azért megkérdezem, hogy távirányítót használ valaki OE-hez?
Nekem RaspberryPi-n van, vettem hozzá egy C120 távirányítót, de nem vagyok megelégedve vele, mert filmnézés közben a hangerő szabályozáshoz egyesével kell nyomogatni a gombot, hogy folyamatosan menjen, a ki-bekapcsoló gomb nem megy, ezeket szeretném átállítani. -
lehella
senior tag
válasz
justice84 #351 üzenetére
Végül a sima Opensubtitle kiegészítőt töltöttem le, ugyan ezen nem lehet semmit se állítani, de a rendszer beállítások részben megadtam hogy csak magyar feliratokat töltsön le, így jó volt a The Big Bang Theory találat
Egyébként ilyen verzióm van, ez Kodit tartalmaz. Tegnap tökéletesen teljesített a málna egy 2 órás 1080p@9Mbps filmmel, egy reccenés sem volt.
Szerk: Opera böngészőt már nem lehet letölteni az OE-re?Valakinek meglenne esetleg?
-
lehella
senior tag
Lenne is egy kérdésem, szeretném feltelepíteni az XBMC Subtitle kiegészítőt, de a keresőben nem találtam. Utána innen letöltöttem egy erre utaló zip-et, azonban nem engedi telepíteni, mert "A kiegészítőnek nem megfelelő a felépítése". Miért nem találom a keresőben, illetve a letöltött zip-et miért nem eszi meg az elec?
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta kölcsönben nálam van egy Pi B model, openelecet raktam rá, hálózati videólejátszóként szeretném használni TV-re kötve. Rövid idő alatt beállítottam a filmeket, sorozatokat, a leírásnak megfelelően, hasznos írás volt
Egyelőre csak pár vidit próbáltam, de pár perc erejéig hibamentesen vitte a 1080p filmeket hálózatról. Érdemes megvenni ~8 ezerért, vagy jelentősen jobb vétel az új model?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest