Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
ЯΞNΞGΔT #8784 üzenetére
Ok, csak aludnom is kell valamikor, dolgozom is éppen és ott van még a két kisfiam is (aki fontosabb).
[link] Ez csak 38R alapú ROM-on működik, CM11-en nem. Frash recoveryból és wipe cache.
Írtam Jishnunak, hogy sokan használják a sima CM11-et is és azt is megnézhetné. Feltöltöttem neki a CM11 kamera appját és kértem, hogy nézze meg, azt írta, hogy megnézni.
Ami hibát eddig észrevettem, hogy a slow motion katasztrófálisan vesz fel, ezt jeleztem is már neki (ránéz).
Jelenleg egyébként az tapasztalom, hogy kevés fényben sokkal jobb a kép minősége és normál fénynél nincs sok különbség.[ Módosította: philoxenia ]
-
axlfsi
veterán
válasz
ЯΞNΞGΔT #1043 üzenetére
Nem tudom mások hogyan, de én (még?) sajnos nem kaptam.
(#1042) zaibatsu HTC One-t nem ismerem, de van egy Note 2-m is - rezeg annyira, mint a N2
Szerk.: van valami a ph! WYSIWYG hsz. szerkesztőjével? Hiába kattintok bármire is, nem reagál. OK, user (Chrome) error nálam. FF-ból OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest