Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Az a fene fura dolog ezek használatában hogy a Mi Max 2-es készülékemen amit csak wifin használok idehaza azon nem produkálnak ekkora fogyasztást ezek az alkalmazások, sőtt ismerőseim akik sokkal jobban nyomják ezeket.pl Huawei készülékeken náluk sincs ezeknek ekkora fogyasztása pedig ők aztán tényleg feszt rá vannak kattanva messengerre meg facera...nem értem én ezt...próbáltam megszokni két napig a light verziókat de számomra túl puritánok ill az üzenetek se mindíg jönnek meg rajtuk...meg végülis van egy 8giga rammal rendelkező csudagyors telóm nehogymár akkor az alkalmazásokból feszt light verziókat használjak csak azért mert sokat zabálják kimondottan ennél a telónál az akkut sztem itt vmi más lehet a probléma...remélem vagy a kövi oprendszerfrissítés vagy ezen alkalmazások kövi frissítése megoldja majd ezt a problémát mert nekem mobilnettel két simmel.illetve autofényerővel max 5h SOT-ok jönnek ki rendre...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest