- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #1244 üzenetére
Természetesen majd elolvasom, de addig is mondanám, hogy van egy ZTE Axon 7 telefonom, ami az eddigi legjobb fényképezővel rendelkező telóm, extra jó képeket lehet vele lőni. Mondom ezt amatőr fotósként. Feltételezem a Nubia Z17s -ben sincs rosszabb fényképező. Nyilván nem elég ész nélkül lövöldözni, kell mögé némi alap tudás is. A legkomolyabb DSLR gép is egy nagy nulla avatatlan kezekben.
Ja, egyelőre nézelődök itt, ha a O+ 5t hozná a ZTE Axon 7 szintjét kamera fronton, akkor gondolkodás nélkül meg is venném. -
Blizzardking
őstag
válasz
RetepNyaraB #626 üzenetére
ricsi53, RetepNyaraB
Szerintem 5T-re még nincs fastboot rom. Esetleg rá lehet flashelni, egy recoveryt, és abból fel lehet tenni egy nem fastboot romot. ADB sideload módot tudja a gyári reco is, illetve ha látszik a tárhely PC-re dugva, akkor mégjobb mert lehet rá másolgatni.
-
makopeter
tag
válasz
RetepNyaraB #590 üzenetére
2 év gyártói garival honnan szerzed be a v20at? Még anélkül sem egyszerű...
-
Kornel
veterán
válasz
RetepNyaraB #491 üzenetére
Meg az hogy kicsi
A B20-at elengedném, de egér mozi nem kell(ett). -
válasz
RetepNyaraB #318 üzenetére
A stock Qualcomm van benne, bár tény, hogy javult a 820-as DAC-hoz képest.
-
Norbi.
őstag
válasz
RetepNyaraB #318 üzenetére
Ha jársz a Váci úti Tecskòba az enyem kipròbálhatod.
-
TheZukker
tag
válasz
RetepNyaraB #310 üzenetére
Igen, én is ezt vettem észre a saját készülékemen. Ingadozik, valamit jól kezel, valamit nem. Várjuk az updatet, én hiszek bennük.
-
Blizzardking
őstag
válasz
RetepNyaraB #307 üzenetére
Ha már 400x-os nagyításon lupéval kell vadászni a különbségeket, úgy érzem az egész fikázás okafogyottá válik. Ja és az S8 összes képén van valami boldogsárga fátyol, szóval már az automata whitebalance is elég gyér. Kontrasztban is jobb az 5T, tudom hogy most a HDR a divat dildó, de tök nem HDR igényű képeknél kontraszttalan mosadék a többi. Ami fekete a valóságban az a képen se legyen már középszürke csak mert HDR reneszánsz van. Pl alul a fekete kövek.
szerk - a Van Gogh-ra az én megoldásom: ment egy raw-ot alapból mindegyik képről, amit taskerban (amit garancia vesztés nélkül tudok root jogokkal futtatni
) az utolsókat mindig törlöm. És ha szembejön velem életem Pulitzer díj-gyanús töbmmillió dollárért eladható katasztrófafotója, akkor annak duzzogva nekiülök és megcsinálom a rawot
-
Norbi.
őstag
válasz
Persze, nem profi teszt. Alapnak jo. De legtobb ember szerintem automataba hasznalja ugy is. Bar, Atlag Pista, aki lesz*rja a telefonokat, nem ezt veszi, hanem az aktualis Samsungot.
#310 RetepNyaraB: Nagyjabol ugyan oda lott a ket telo.
-
Kornel
veterán
válasz
Szerintem a felhasználók 90+%-a az életben nem fog manuális módban fényképezni, azért elég fontos, hogy manuális módban milyen képeket lő egy telefon.
Szerintem. -
válasz
RetepNyaraB #257 üzenetére
Az f100fs-ben 2-2,5x akkora a pixelekre jutó érzékelőméret (f100fs 2.29 µm, 5T 1-1,19µm). Maga az f100 2/3"-os (8.8 x 6.6 mm) szenzort használ, itt szerintem ennek kb a fele-harmada lehet. Az elécsatolt optikáról nem is beszélve. Az 5T-n nincs öklömnyi optika a szenzor előtt, szemben az f100-al. Megnézném mire lenne képes a fuji egy 6x4 mm-es szenzorral és egy negyed bélyeg méretű, pár mm vastag optikával
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #125 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem az embereknél, hogy nekiállnak pixelkukkolni egy fotót. Még rendes fényképezőnél sincs igazán sok értelme a gyakorlatban, telefonnál meg abszolút semmi. 10+ megapixeles felbontásban fotóz, milyen képernyő van a lakásban, amire ezt ki tudod tenni natív felbontásban?
Itt egy szerintem elég jó videó, érdemes az egészet megnézni, de amúgy olyan 4:45 körül van a lényeg, amire utalni akartam. -
gekkoXT
senior tag
válasz
RetepNyaraB #125 üzenetére
Melyik részével nem értesz egyet?
-
Kornel
veterán
válasz
RetepNyaraB #123 üzenetére
Én megrendeltem.
Nekem ezek a képek bőven megfelelnek.Az emberek többsége automatán használja, és ha lejjebb vesszük az ISO-t OIS nélkül, akkor elmosódott lesz a kép, ha meg rövid a zárido, akkor sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest