Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
válasz matyi012345 #45 üzenetére
Most volt a kezemben FT10 a csepeli auchanban 45k-ért. Most érted, ki nem sírja le ezeket a drága újdonságokat, ha alig gyengébb gépet lehet venni kis szerencsével fele annyiért? Nem mindenki jár ilyen hipermarketekbe, meg nem is mindig van akció, de már 3 fgépet is vettem ilyen helyeken "érthetetlen" olcsón.
-
bwoay
nagyúr
válasz matyi012345 #45 üzenetére
nade érted, itt pont az határozza meg az értékét, hogy por/víz/ütésálló. ha ebből csak a vízállóságot vizsgálod, és kiszámolod, hogy mennyibe kerül mondjuk egy 50e. Ft-os kompakt géphez egy búvártok, akkor nagyon könnyen el lehet jutni összegben ugyanide. nyilván mindenki örülne, ha olcsóbbak lennének, de a helyzet az, hogy itt nem a képminőségért, hanem az ellenállóságért fizetsz, az pedig bizonyos felhasználási területeken elengedhetetlen. én pl eddig egyetlen egyszer vittem DSLR-t snowboardozni, de akkor nem is csúsztam, csak fotóztam, amihez mellesleg hátizsákban kellett cipelnem a felszerelést. ez a példa azért is jó, mert ilyenkor egyszerre féltheted a gépet a nedvességtől, a hidegtől, meg attól, hogy összetörik (nem feltétlenül a te hibádból, hanem mondjuk beléd megy valaki).
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest