- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Abban igazad van, hogy semmi nincs ingyen, mert fogyott az áram ameddig fordítottam, meg beleöltem egy csomó időt egy félig sem kész dologba, de ettől ez még free szerintem. De ez már nagyon elviszi filozófiai irányba a dolgokat...
Most telefon gyártokról beszéltem nem arról hogy mit lehet egy sufniban összehozni. Éppen ezekről linkeltem...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
consono
nagyúr
Elég egyértelmű, a nem lesz WP7 tablet kijelentésedre reagáltam, hogy hogyan lehetne, de mindegy
Az, hogy az android nincs ingyen nem igaz: az android 2.3-ig open source, az tölti le és teszi gépre aki akarja. Én is fordítottam már AOSP buildet Samsung Wave-re. Gondolom a legalja androidos tabletek (amiken nincs pl. Market sem) is így készülnek...
Abban igazad van, hogy semmi nincs ingyen, mert fogyott az áram ameddig fordítottam, meg beleöltem egy csomó időt egy félig sem kész dologba, de ettől ez még free szerintem. De ez már nagyon elviszi filozófiai irányba a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
"Mechazilla has caught the booster."
-
David75
őstag
1. Nem tudom mégis mire vagy kinek válaszoltál.
2. Az android se ingyenes.link (már nem csak a htc fizet)
3. Annyira buta és naiv dolognak tartom hogy bedőlünk az ingyenes dolgoknak, olyan nincs hogy ingyenes csak az a kérdés hogyan fizetsz...
-
-
leviske
veterán
Szvsz túl sokat akartak egyszerre. Én a helyükben csak az okostelefon piacra koncentráltam volna. Aztán, ha felfut a webOS, lehetett volna tableten gondolkodni, bár ez meg egy olyan piac, amiből azért nem halálos veszteség kimaradni.
(#21) =Mentor=: Meglepő volna, ha a Microsoft engedné a WP7-et tabletre pakolni. Bár mondjuk ha a Nokiának azt is megengedték volna, hogy belenyúljon a rendszerbe még talán hihetőnek is tűnik... Kedvező árat viszont sose várj attól a cégtől. Még csőd közelében se váltanának árazóceruzát.
-
David75
őstag
válasz bolondember #22 üzenetére
Nem ezzel van a baj hanem hogy wp7 tablet nem is lesz...
Ha csak nem ad ki a Nokia egy symbianos 7"-os tabletet 360x640-es felbontással, 600mhz-es arm11 procival kb úgy 240 000-ért
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Titokban reménykedek, hogy a Nokia még idén kirukkol egy magas minőségű és kedvező árú WP7 tablettel...
-
gzbotii
nagyúr
ugz, h pl nalunk [romania] a vam 70.000 ft-nak megfelelo osszeg [100 lej]
azonkivul ha onet rendeled akkor postakoltseg, v ha viszonteloado akor meg o is keres rajta + afa stb stb..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kerelo
aktív tag
Mi a megoldás?Még csökkenti kell az árat
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
bolondember
MODERÁTOR
drága cégünk későn is lépett, szarul is lépett...
csak felelősségre vonás nem lesz.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
domi007
őstag
Tegyék rá az Androidos appokat, vagy az iPad AppStoreját aztán venni fogják a népek mint a cukrot
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
tomistarkapi
tag
inkàbb a playbook
-
m@xsys
senior tag
Nesze nektek ipadkiller
Gyenge eresztés. Hát ez nem fogja megmozgatni a piaciot
-
debrejo
senior tag
Multimédiára kihegyezett eszközt kiadni rendes alkalmazásbolt nélkül lópikulát nem ér. Ha a kínai vackok árán adnák akkor talán vennék az emberek. Talán.
Ez olyan mint tervezni egy überbrutál fegyvert és kiadni amihez még nem gyártanak töltényt...
Oszt csodálkoznak hogy nem veszik. A webOS tetszetős, az alkalmazásbolt már nem annyira. -
Cyberpunk
félisten
Hát nem meglepő minden tesztben lehúzták. Ha ne adj Isten tablet vásárlásra vetemednék, akkor nekem sem kéne
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
A HP simán így akarja megúszni a pert az Apple ellen.
-
QwErTy42
addikt
Csak tudnám, hogy hogy lesz kis hazánkban az 5-600 dodoból 160 meg 180 pénz!
A mostani árcsökkentés is valószínűleg ha forintosítjuk 140 és 160 ezres árat eredményez majd.Mert én már áfával tokkal-vonóval terhelt ár esetén 99.990-ért még talán el is vinném a kisebbet.
Talán......oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
daniel909
addikt
mégis miért vennék meg? vannak rá egyáltalán használható appok? vagy úgy egyébként kínál valami pluszt az ipad-hoz képest? szerintem nem kéne csodálkozniuk, 100dollarert sem kéne.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
kolosanyi
veterán
Azért egy ilyen akcióban ennyire kevés eladás az ciki... Megint csak az van, hogy a beharangozott "ájpedkillör" senkinek se kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Eredeti játékok OFF topik
- Szólánc.
- Konteó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Lenovo ThinkPad X220 tablet
- 38 Eladó Dell Latitude 5410 laptop i5 10 Gen 8GB RAM/256GB SSD IR webcam/14.0 FHD Touch
- Lenovo IdeaPad 120S-11IAP (Lenovo IdeaPad 120S)
- 32 Eladó Dell Inspiron 15 5570 i5 8 gen laptop 128GB SSD 8GB RAM Dedikált 4gb DDR5 vga vill HUN B
- Eladó használt ASUS TUF Dash F15 notebook
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest