Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecchphoto
csendes tag
Lett volna lehetőségem árban megegyező módon használt brand gépet (Fujitsu normal tower) venni E8400, 4GB DDR3-1333-as Q45 kombinációval, de úgy voltam vele, hogy azért legyen G640 (egy thinkcentre lett), hogy 1155-ös foglalat legyen. Hátha begorombulok, kaphat egy másik agyat. 775-re már hova. Kályhaüzemmódú QuadCore? Neeem... Mivel ez nem közvetlen nekem lesz, melegíteni azért inkább nem akarom..
Egyébként 8-12W-ot mutatott, mikor nem TDP-zett.[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
szaszabee
aktív tag
Urak egy kis segitséget kérnék
A G 850 viszi az 1080p filmeket ? -
Client
tag
Ezek a procik szerintem irodába tökéletesek az i5, i7 helyett, a maradékból ssd-t kell rakni a gépbe.
Ex - WaterLo
-
alejandri
tag
válasz csucsbicep #42 üzenetére
Az igaz hogy csak gaming szempontból tesztelték, de az derült ki, hogy a Sandy Bridge annyira jó egy architektúra, hogy ott nem látszott a különbség.
Starcraft 2 alatt a PII X4 még 4 Ghz-en sem volt olyan jó mind a G860. -
alejandri
tag
A Pentium G860 a TomH honlapon, a tesztek szerint csak két maggal és HyperT nélkül is egy Phenomen II X4 955 szintet hozza. És néha még többet is
-
mikej95
aktív tag
Az Intel IGP-iről eleget elmond, hogy a turbó órajel van leírva, nem az alap...
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz antikomcsi #35 üzenetére
Ez tény, de nempont erre a részre gondoltam. Főleg nem első hallásra.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
GeoPhoto
tag
Aki az Atomot emlegeti egy lapon ezekkel a procikkal az nincsen magánál Nekem G530-as van és simán visz mindent amit kell, amíg megy a tv-n a mese/filmnézés simán tudok képeket, vagy videót konvertálni rajta, ha belépek másodiknak terminálon keresztül. A tuning kivételével kb a 8200-8400-as Core2-es szintet hozza csak sokkal olcsóbb. + remélem tényleg igaz, hogy a lap bírja majd az Ivy Bridge-t is és akkor még egy cserét megél a cucc...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz antikomcsi #35 üzenetére
Jaja, ha megnézi az ember, egy alaplap+proci+memória kombinációt, akár 25-30ezerből is meg lehet úszni, és viszonylag friss, használható hardvert kap az ember, sőt jó eséllyel még az Ivy Bridge-s proci is belemegy az alaplapba
-
antikomcsi
veterán
Talán mert a konkurenciában nincs is igp, itt pedig olcsóbban, kicsit erősebb procit kapsz, amiben az igp csak extra.
Ezek a "kis" celeronok, pentiumok az AM3-as x2 procikkal szemben nyújtanak alternatívát.
(#34) Ł-IceRocK-Ł
Pedig jó ideje az Intel nyújtja olcsóbban a hasonló teljesítményt. Az alsó házban is. Igaz ott nincsenek akkora különbségek, de pár ezressel olcsóbban ki lehet jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
És ehhez hozzájön ,h egy G530 újonnan 10k hozzá a lap 10k. Erre AMDnek nincs alternatívája, ők az APUt nyomatják. Ha valakinek ténylegesen grafikus teljesítményre van szüksége az vesz egy diszkrét VGA-t nem fog az IGP-vel kínlódni. Filmet nézni/netezni meg ez is bőven elég.
-
Silentfrog
veterán
Olcsó-árat nem közölt. Érdekes ez igy!
-
Vladi
nagyúr
Celeron G540T speedsteppel 35 w, jól hangzik.
il sole non sorge più ad Est!
-
wetomi
aktív tag
Azért nem árt ha némi erő a háttérben.
Néha bosszantó tud lenni, amikor munkaidőben (mert hát akkor vannak bekapcsolva gépek) megjönnek a frissítések és akkor azt ki kell várni mert a gyenge gépet teljesen megfogja.
Na meg a másik, hogy vannak esetek, amikor nagy dokumentumokkal és nagy táblázattal kell dolgozni. Egy Word 80 oldal fölött halott, ha van benne egy-két kép és/vagy táblázat.Persze ez nem Excell Gizike szint, de az irodai gépeket sem kell feltétlenül lenézni, attól, hogy nem gémelnek, vagy 3dterveznek rajta.
Az, meg, hogy egy képernyőkímélő szaggat, az már más kérdés, az tényleg nem lényeges.
[ Szerkesztve ]
-
vanhalen
senior tag
Atombomba ketyeg gatyádba értjük Nem para, tavasz az tavasz, ilyen ez a bányászélet Vt-x van ezekben is, 8400-re nem emlékszem, akkor még "játszott" Intel a VT-vel.. (a win7 XP módig, hogy az anyja ne sirassa azt a nagy kékséget)
(#7) aram01: Azt még vágom szenilitás, vagy sem Amit nem vágok, hogy teljesítményben hogy viszonyulnak egymáshoz. Néhány ismim akar(gat) új gépet, de csak alap dolgokra, nekik jók lennének ezek a butított vacakok is, viszont ha hozzák egy 8400 szintjét, akkor még akár habos karácsonyuk is lehet gömbvillámokra húzott haloween tökökkel érted és mindenki boldog.
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Hagyományos felállásban (diszkrét GPU-val megtámogatva), otthoni felhasználásra jók ezek.
<< Heimdal >>
-
T_Stark
őstag
És Zso2:
Ezt Én értem, viszont irodai használaton kívül pl olcsó multimédiás gépbe is tökéletesek lennének ezek, de az IGP-nek még a multimédiás képességeit is teljesen lebutították.
Nem arról van szó hogy brutál IGP legyen (A HD3000 sem az ) de az olyan alap dolgokat amit az AMD/Nvidia GPU-k évek óta mind tudnak, ne vegyék már ki belőleÍgy vagy kénytelen az ember legalább i3-at venni, akkor is ha multimédián meg netezésen kívül semmi másra nem használja, vagy vehet mellé külön VGA-t, amire megint csak nem lenne szüksége rendes IGP mellett.
Ha meg nem akarnak maguknak konkurenciát, akkor a teljesítményt skálázzák inkább mint az AMD is teszi, ne heréljék ki a fícsöröket.
-
Male
nagyúr
Kár, hogy az AES-NI is kikerült ezekből... ha jól sejtem (a mi hiányzik felsorolásba szerintem ezt is érdemes lenne megemlíteni).
-
capulet75
addikt
65w TDP? Nem sok az egy kicsit 2012-ben, egy gyenge procihoz?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
T_Stark
őstag
Sosem fogom megérteni miért kell teljesen kiherélni a konkurenciához képest alapból is vacak IGP-t. Most nem a teljesítményre gondolok, az egy dolog, de hogy még az alap fícsöröket is teljesen kiszedték az már ultra gáz
A Llano-ban a legkisebb IGP is ugyanazt tudja feature téren mint a legnagyobb. -
Graphics
Jómunkásember
a NÉPprocesszorok
G630 és G850 van az ismerettségi körbe / meg nekem is ,csak nincs alaplapom hozzá / és bőven elég a teljesítményük, gondolom még egy jódarabig majd együtt fognak ezek futni az Ivy Bridge-kkel
-
aram01
nagyúr
ezt a két szót még nem hallottam egy mondatban: olcsó és intel
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
ktamask
tag
Szerintem teljesen jó processzorok, még a G5-ösök is.
G6-os széria már egész tűrhető teljesítményt mutat, ára sem túl magas, szerintem.
G530 és G620-at is láttam már munka közben. G530 is teljesen jó szerintem.
Ne hasonlítsuk őket egy 2-4x annyiba kerülő procihoz, nem is látom értelmét egy 60-80 ezer ft-osnak..
Egy G620 kicsivel többet tud mint egy régi E8400-es, az pedig nem volt rossz proci:-).
[ Szerkesztve ]
-
vanhalen
senior tag
Valahol a selejteket is el kell adni (halálra butítva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Spórolós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest