- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az egész okos óra business erőltetett szagú. Szerintem mindenki aki felugrik a vonatra baromi nagyot fog bukni. Szerintem az embereknek nincsen rá szükségük. Persze ha milliomos lennék én is vennék egy Apple watch-ot, mert jó lenne kipróbálni, de egyébként ez az amire egy büdös fillért nem adnék ki normális körülmények között.
-
carr
őstag
Kb memento mori.
Hitetlenség mulaszt. -
Szizol
tag
Egy kívülről teljesen klasszikus kinézetű, de belülről hightech zsebóra érdekes lenne
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Az élet unalmas lenne, ha mindenki csak praktikus dolgokat csinálna. A zsebóra klassz dolog. A lánc, a súly, a felpattanó fedlap. Persze nem lehet úgy hozzáállni, mint egy okosórához vagy okostelefonhoz. Ezek az eszközök uralkodnak a felhasználón, követelik maguknak a figyelmet. Az okos zsebórának diszkrétnek kell lennie, 3-4 azonnal elérhető funkcióval, az egyik természetesen az óra, én a térképet és a naptárat tenném még mellé, szigorúan navigáció és emlékeztetők nélkül. Felpattintom a fedelet, és azonnal tudom, hogy hol vagyok térben és időben, és mit terveztem.
Persze ezek mellett a szempontok mellett ez a megoldás nevettséges. Sem a forma, sem a fedlap, sem maga az óra nem felel meg az elvárásoknak.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Naigen...
Ennek konkrétan az a lényege,hogy nincs értelme
-
ctvagyok
őstag
válasz
BlackPriest #43 üzenetére
Hát ha rohadt olcsó lenne, még nekem is kéne. Ennek azért több értelme van, mint a zsebbe okosórának.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
BlackPriest #43 üzenetére
crap...
en kb egy ketoldalu ragasztoszalag darabra gondoltam, amivel felnyomhatod a tableted a falra. MEGELOZTEK -
BlackPriest
őstag
-
Azt már csak félve merem megkérdezni, hogy a zsebórává alakított okosóra hasán lévő pulzoximéter hogyan fog működni zsebben? Hogyan monitorozza majd az aktivitást, az elégetett kalóriákat, stb. Talán még a lépésszámlálója valahogy működhet zsebben, de a közvetlen szenzorozáshoz azért a zsebben rendesen neki kell nyomni a cerónak
-
Z0mbi
senior tag
en megvarom az okos faliorat... addig nem lepek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ekkora lehúzást...
-
MK VII
veterán
Végigolvasva a hozzászólásokat, szépen összefoglaltátok a bennem is felmerülő dolgokat..
Így már csak annyit tudok írni, hogy ugye ezt nem gondolták komolyan! -
troviko
senior tag
Az okosóra is hülyeség, jelenlegi formájában mindenképpen, de ez már aztán a végtelen hülyeség kategóriájába tartozik.
-
BlackPriest
őstag
nekem ez fura, ha a zsebóra szót hallom, mindig egy kerek óra jut eszembe. most elbizonytalanodtam, ezért rákerestem és a képtalálatok közt sincs szögletes, ez vajon miért lett az? tudom, kijelző, de ha már zsebóra, akkor kerek...
-
azbest
félisten
Igazából az a kérdés, hogy azokban a körökben, ahol a zsebóra dívik, ott az etikett szerint mi a nagyobb illetlenség: a telefonnal vagy a zsebórával matatni
-
ctvagyok
őstag
Egyik zsebben 5,5" iPhone, másikban meg egy apple watch. Hát ez jól ki van találva.
Esküszöm nekem is ki kéne találnom valami hülyeséget kickstarterre. -
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Na ez így egy tökéletes megfogalmazás
Ugyan erre gondoltam, de Te megfogalmaztad nekem
Már könnyezem
-
kovsol
titán
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Ugyan ez jutott eszembe. Közben hangosan nevettem, mert látom magam előtt lesz olyan aki meg is veszi.
-
YM
senior tag
Kalap x*rt nem ér az Apple Watch sem, de parasztvakításra ez is tökéletes lesz
-
gerii
addikt
-
MZperX75
addikt
Ezt nem nyelem le,bármennyire is akarjátok lenyomni a torkomon.
Azon meg kár filózni,hogy az isten milyen célszerűtlenül osztotta szét az észt az emberek körében,de hát nagy az isten állatkertje,ezzel még nem is volna baj,csak a kerítés roppant alacsony.
-
GodGamer5
addikt
Ekkora giccses ostobaságot. Ennyi pénzért inkább vennék egy szebb kronográf órát.
-
saelin
veterán
Ritka bolond ötlet a mai világban. Pont ilyen helyfoglaló és kényelmetlen kialakítással próbálkoznak, amikor mindent igyekeznek egy eszközbe belezsúfolni? Ebből biztos nem gazdagszik meg.
-
hemaka
nagyúr
Redneck cucc
-
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
Teljesen igazad van.
Bár mondjuk a hipsterek helyett sznob majmokat írtam volna... -
davidsone
addikt
az ízléstelenségit néki
-
f(x)=exp(x)
őstag
A címhez: nincs!
-
Néhány szubjektív megjegyzés.....
Először is ez a "klasszikus zsebórához csak annyiban hasonlít, hogy láncon lóg és zsebben hordható.
Számomra a fényképeken látható darabok borzasztó csúnyák!
Gyanítom ezt olyanok fogják venni akik nagyon különlegesnek, csodabogárnak akarnak látszani. A többi vesz az árából egy okos órát. -
Csapoati
nagyúr
Április 1. lenne?
-
Maximum1
őstag
Kicsit unalmas már ez a retrofeeling, mindent csövesítenek vissza a 70es évekbe, valami füves hippinek biztos tetszeni fog.
-
ledgeri
nagyúr
A feltett kérdés tipikusan nem jó... Csak arra kérdez, hogy tetszik-e, ami nem egyenlő a hasznos-e -vel... Pedig + 2 sorral simán többet látnánk...
-
ONEFREE
aktív tag
Nagyon fáj! Amit ez sugalni akarna szerintem akkor lenne értelme ha örök energia forrása lenne.. Így csak egy kolonc az emberen..
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
+1
Elcseszett 1 elképzelés az biztos.
-
Reggie0
félisten
válasz
Just_Reboot #6 üzenetére
Letezik valami a vilagon, amit nem lehet rosszul hasznalni?
-
Alchemist
addikt
Úgy látnám ennek értelmét, ha becsukott fedlappal standby módban van, felpattintva pedig villámgyorsan feléled... kis fogyasztás és alkalmi nézegetésre egyszerűbb, gyorsabb elővenni, mint egy nagyobb telefont.
-
violentSt
tag
"A Bucardo tervezőiroda egész működése arra a koncepcióra épül, hogy összeházasítsák a modern technológiát a régies, múltat idéző formavilággal."
ez a mondat nem elhanyagolható szerintem, már kérdés, hogy ezt mennyire sikerül a valóságban átültetniük, nekem sem tetszik a megvalósítás, azonban az alap koncepció nekem bejön, mármint a modern technológia régies köntösbe való bújtatása
-
bepken
veterán
a design kiötlőjével lenne egy hosszas beszélgetésem... többek között arra is rávilágítanék, hogy neki talán nem volna muszáj a designer szakmában ténykednie
funkcionalitás terén pedig szintén zsákutca, az előttem emlegetett ok miatt. bár hordani okos órát sem hordanék, de annak legalább látom értelmét. számtalan érzékelő, számtalan funkcióhoz (lévén apple watch-ról van szó), ráadásul mindez instant elérhető, kéznél van.
na most ezzel a csodás kiegészítővel használva előbb ki kell bányászom a zsebemből az órát, és ha előrelátó voltam előző este, picivel hosszabbra hagytam a körmömet, hogy fel tudjam feszíteni a fedelét, majd a ~ 40x40 mm-es felületű kütyüt a tenyeremben tartva próbálnám a hüvelykujjammal gesztus-vezérelni.szívesen látnék egy hands-on videót ezzel a kiegészítővel
szerk.: ja és a nyaklánc kiegészítő meg egyenesen zseniális....ez a kickstarter tényleg ilyen fantasztikus találmányokról szól, vagy csak ez az, ami valóban kiemelkedő darab?
-
twollah1976
őstag
A karórának, órának az a lényege, hogy az ember karján van.
Elég csak elfordítani a bal vagy jobb öklünket, picit megemelni a bal vagy jobb karunk és már látjuk is az időt.
Még tele kézzel is probléma nélkül kivitelezhető a mozdulat.
Most tekintsünk el a burleszk, vígjáték filmek visszatérő poénjától, hogy a főhős leönti magát vagy mást valami folyadékkal miközben megnézi az időt a karóráján.
Szóval ebből az egyszerű, megszokott, gépies mozdulatból csináltak pár felesleges kört.
Ennyi erővel az ember a zsebében levő mobilon is megnézheti az időt.A hipstereknek biztos be fog jönni a dolog.
-
hito
nagyúr
válasz
Just_Reboot #6 üzenetére
Igen. Másodperc mutatós watchface pl., vagy éjszakára nem teszed repülőre és gyünnek az értesítések 24/7. Ezek kajálják fölöslegesen az akksit.
-
bbrain
tag
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Hehe, jól látod
-
Felesbandi
senior tag
Szóóóóóval az okosórának az a lényege, hogy ne kelljen benyúlnom a zsebembe a telefonomért...
Ez meg zsebórát csinál belőle, hogy be kelljen nyúlnom a zsebembe az okosórámért, hogy ne kelljen benyúlnom a zsebembe a telefonomért. -
Sanya
nagyúr
véleményem szerint az okosóra egy elvetélt ötlet.
naponta tölteni azt is...
-
fi:zi'k
nagyúr
Giccses és igénytelen egyszerre. Pfuj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem biztos, hogy összepasszol a modern technológia a Bucardo által megálmodott régies formavilággal.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest