- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASRock lapok általában
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Ezt se lehet majd itthon kapni hivatalosan? Az elsőre nagyon ráizgultam annak idején, de valahogy nem szerettem volna Indiából rendelni. Plusz végül a beígért matt kijelzőből fényes lett..De egy nagyon használható tablet!
-
mghltm
addikt
Android 4.0 (Ice Cream Sandwitch)
nem homoki boszorkany, hanem szendvics
-
banhammer
veterán
Erdekes elgondolas ez a hatul kigombolyodo forma.
-
Tonyius777
tag
kipróbálnám
-
BotaN
senior tag
A formavilág nagyon tetszik, szakítanak a hagyományos "kijelző oszt' kész" kinézettel, nem is árt mert elegem van a tucat tabletekből.
-
.mf
veterán
"mely a PowerVR's SGX5xxx grafikus alegységgel "
i c wut u did thar
Meglátjuk, ha már megjelent és letesztelték. Egy-két normál méretű USB-t és HDMI-t pedig többen is tehetnének a tabletre.
-
Apika
addikt
Érdekesnek ígérkezik...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én is pont azon agyaltam, hogy vajon marad-e a Pixel Qi kijelző. Bár figyelembe véve, hogy az elődöt is árulták nélküle, nagy a valószínűsége.
Az meg, hogy lesz-e jobb ajánlat szvsz az ártól függ, amit nem ismerünk. Bár tény, hogy a hazai szerviz hiánya miatt hátrányosabb helyzetből indul.
-
Cathulhu
addikt
Az elso verzio is a transfelctive kijelzo miatt erdekelt, de azt pillanatok alatt szetkapkodtak. Ez a hir meg nem szol a kijelzo tipusarol, hagyomanyos kijelzovel meg van/lesz jobb ajanlat is szerintem.
-
Male
nagyúr
Elég jónak tűnik, csak képzelem az árát... (a normál HDMI és USB szintén tetszik... nem kell átalakítózni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest