- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz WhiteWalker #43 üzenetére
Volt 2 db Samsung telefonom, legutóbb édesapámnak is azt vettünk, de már nem kellene, túlárazott vackok, abban az árban inkább iPhone. Jelenleg is teljesen megvagyok a 2 éves XS-el...A kolléganő nemrég hozott el a Yetteltől egy Samsung S22 Ultrát valami 180e + 18e havidíjért, nem hogy ennyiért nem kellene, de 500e-ért rablás kategória konkrétan.
Egyébiránt Samsung a mosógépem, hűtőm (mindkettő digi inverteres) és a mikróm is, lényegében mindegyikkel elégedett vagyok, viszont a mikróban nem látom melegítés közben az ételt, olyan haloványra veszi vissza a belső lámpáját, de valószínűleg az általam jövőben sosem használt grill funkció az oka, az pedig, hogy vélhetően konstrukciós hiba miatt zörögnek benne az edények időnként, már elengedtem...
#51 ghiottone : Sosem láttam eddig, de legalább ha ilyen gondja lesz a környezetemben valakinek, ajánlani fogom!
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
veterán
válasz WhiteWalker #43 üzenetére
Nekem Samsung telefonom van (meg Samsung tv-m, mosógépem, hűtőm, mikróm), de semmi olyat sem tapasztaltam velük kapcsolatban, amitől hányinger jönne az emberre.
Nyilván mindből van alternatíva, de nem tudom, hogy az alternatív gyártók terméke miért okoz tisztább és szárazabb érzést egyesekben
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Disney+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...