Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• StreetBizTO

tag

válasz Statikus #15993 üzenetére

Elmesélem az én kicsi történetem a 920 garijával:

Megvettem használtan agyon alázva a kicsikét. Tele karcokkal de nekem kellett a telefon és független volt ráadásul 50 ezer forint. 2 hét után éreztem hogy valami nem stimmel. A telefon olyan szinten forrósodott a semmi használat mellett hogy nem lehetett fogni. Persze semmi papírom nem volt csak az adás-vételi amit az üzletben adtak. Gondoltam bemegyek a Nokia Care-be, meglátjuk mit javasolnak.

Váci Nokia Care:
    Két kolléga volt a pultnál, egy újonc fiatalember és egy régóta a Nokia-nál dolgozó szimpatikus hölgy. Elmondtam a problémám a srácnak, IMEI check, a készülék lengyel, tehát európai. A srác rávágta: Oké, megy a szervízbe, gari papír? Ömm hát az pont nincs... Akkor sajnos nem javíthatjuk viszlát! Szerencsémre a hölgy fél füllel figyelt és rávágta hogy: Dehogynem javíthatjuk! Itt elkezdtek 5 percet vitázni (mögöttem 4-5 idegesen várakozó ügyfél) majd a nőnek elege lett és rávágta hogy: Márpedig beküldöm a szervízbe. Erre a srác: Úgy is visszaküldik. Beküldték 1 hét után kész is lett. Szoftveres baja volt.

2 hónappal később:
    A telefon leáll és nem kapcsol be. Bevittem az Árkád Nokia Care-be ahol szintén kérték a papírokat, én pedig elmondtam hogy nincs de a Váciban már volt javítva. Mondta a srác hogy nincsenek meg a készülék adatai vigyem el a Váciba ott elküldik szervízbe. El is vittem ahol akkor már egy másik srác volt aki szó nélkül vette is át a telefont javításra. Csak az előző javítás papírjait kérte el hogy ellenőrizze. Kicserélték a képernyőt és egy sereg belső alkatrészt. Konkrétan ami a használtan vett telefonból maradt az az akku, az alaplap (ezen se minden) és a hátlap. A szervíz óta semmi baja. Egyedül a hátlap rondácska mert mint írtam agyon volt karcolva, de amint lejár a gari cserélem is a hátlapot.

Kockáztattam, nyertem :DD

Új hozzászólás Aktív témák