- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnabas9
csendes tag
válasz
this is life #13799 üzenetére
koszi!!
-
válasz
Barnabas9 #13798 üzenetére
Alkalmazas mentesre , meg ilyesmikre nincs lehetoseg... ha a legfrissebb 8.1-re akarsz frissiteni , akkor windows device recovery tools-al a legutolso publikus rendszert fel tudod tenni. Ha w10m lenne , akkor per pillanat , de kesobb se ,esz lehetoseg OTA frissitesre .
-
Barnabas9
csendes tag
Sziasztok!
Asszony lumiáját(530) szeretném frissíteni de a belső tárhelyből ami 4 giga, 3-t elfoglal a rendszer és nem engedi. Van benne micro sd de arra nem látok opciót, hogy rá lehessen menteni.
Van erre valami megoldás?(bocsi, hogy ebbe a fórumba írok)
-
Az erinto panel szerviztol fuggoen 15-18 000 ft ....a 30 nem kicsit lehuzus ar...
Kintrol meg azert cinkes rendelni, mert ha valami utangyartott retket adnak el, megeshet hogy egy sw frissites utan meghal a touch panel , ezzel szivtam en is egy nagyot tavaly. Pfd 8.1 feltelepult, touc panel meg game over. -
ferke72
aktív tag
Sziasztok! 820 nál természetes hogy fél órája resetel? Köszi
-
MK VII
veterán
Érintő+kijelző? Mindegyik kuka?
Én épp 1 hete rendeltem az enyémbe ebay-ról Hong Kongból ingyen postával 16-17 ezer volt azt hiszem.
Komplett érintő+kijelző+keret.. Szóval mindennel együtt.. Pár csavar aztán lehet cserélni.
Úgy vagyok vele, ha nem is teljesen tökéletes minőség, bár miért ne, akkor ameddig már meglesz addig jó lesz úgy is, hogy nem Nokiában cseréltettem. Meg annyit megér. Különben is. Mindene tök új amúgy meg, mert még nem volt 1 hetes és reccs.. -
Heffi
őstag
Üdv!
Ismerősöm összetörte a 820 kijelzőjét. Javítása szervízben 30K lenne. Tudtok valami olcsóbb lehetőséget javasolni?
Ennyiért már 2 évesen nem igen éri meg javítatni, inkább egy új lumiát kellene venni. Sajnos a lehetséges alternativa kifogyott a Telekomnál (735).
-
onlineair
tag
Húha... köszönöm a válaszokat. Igazából max 4inch-es kijelzőig gondoltam nézek valami jó win telefont de a 620/520 felejtős az 512mb ram miatt ami már most is kevés sok mindenre. Így maradt az 525 amiben 1gb van, cserébe viszont alig lehet hozzájutni...
Ott van még az 532 aminek viszont a képernyője nem a legjobb, autofocus sincsen...a led hiánya még nem is akkora probléma. Így néztem tovább... bővíthetős, max 4,5-ig min 1gb-al, ... lenne a 820 vagy a 635 ... hát nem is tudom akkor lehet várok még hátha jön ki idővel valami. 4,5 fölé már semmiképpen nem mennék. -
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13785 üzenetére
Kinek mi a normál használat. Nem lebeszélni akarom a telefonról, csak így iPhone 6-tal a zsebemben már látom, hogy mi az, ami eddig nagyon hiányzott. Pedig nem számottevően nagyobb az akkuja.
-
csabi94
őstag
válasz
onlineair #13781 üzenetére
Kis akksi, és az akksihoz, erőhöz képest túl vastag, és túl nehéz készülékház. Nagyon jó telefon, főleg annyiért amennyiért most mennek, de össze nem hasonlítható a mai alacsony energiaigényű hardverű telefonokkal ilyen téren. Ha használod is, napi 2x-i töltésre számíts.
-
MK VII
veterán
válasz
onlineair #13781 üzenetére
Elég olcsón lehet kapni már ezeket a készülékeket szóval akár vehetsz is.. 20-22 ezer környékén már makulátlanokat is ki lehet fogni...
Viszont, ha nem fontos a Glance és az AMOLED kijelző és mondjuk több a keret akkor akár egy 640 vagy 640XL is szóba jöhet szerintem.. -
onlineair
tag
820-nál mik a főbb pozitív / negatív dolgok. Megéri-e most venni vagy felejtős?
-
Khan13
senior tag
Meglehet, csak ugyanolyan macerás, mint PC-n. (Már ha nem slow ringen vagy, mert ott nem tudom melyik az aktuális build) Szóval Google megnyit, Edge beállítások --> továbbiak (View Advanced Settings) és "keres a címsorban ezzel" vagy hasonló furmányos elnevezésű részleg alatti gomb.
Szerk.: ha 820-on ilyen nincs, akkor elmehetnek a... -
MeroM
senior tag
Helló mindenki! Nem bírtam tovább felraktam a win 10 et a mobilra
vannak még bugok benne, de egy dologra szeretnék választ kapni: Edge ben miért nem lehet a bing keresőmotort msgváltoztatni a googlera? Ez a béta hibályából ered? Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
Xantomas
őstag
Tegye fel a kezét, akinek ez ismerős.
És mikor kezdi el újra? A garancia utolsó napján, vasárnap, mikor nincs nyitva sehol se semmi, és leadni sem lehet.Mod: A múltkori megoldódott, egy aksi kivét, 5 perces szabadon hagyás, újra öszerakás, és bekapcsolás után ment a telefon, de töltőért nyafogott. Azóta sem csinálta újra.
-
MK VII
veterán
No...
Kijelző+érintő megrendelve.. Hamarosan ismét üdvözölhetem a "kicsikémet".. -
Xantomas
őstag
Volt-e olyan valakinek, hogy egyszercsak lekapcsolt a telefon zenehallgatás közben, és onnantól nem kapcsolt be?
- hátlap le, aksi ki, aksi be -> semmi
- másik aksi -> semmi
- USB-n nem látja a telefont a gép
- mindkét aksival fél-fél órát volt a töltőn minimum.8 nap gari van hátra belőle, és kb egy hónapja volt szervízben kijelző cserén... A kijelző azóta elkezdett fényerőben csíkosodni.
-
Tim82
félisten
válasz
spiderpig820 #13752 üzenetére
Nagyjából egy éve van meg a Lumia 820. Fel szokott merülni, hogy váltsak, de igazából nincs rá okom a megszokott "telefont kéne váltani"-viszketésen kívül, mert az akkuidőn kívül nincsen vele gondom, az akkut meg cserélni fogom új gyárira. A gondom az, hogy ha WP-vonalon maradok, nem szeretnék lemondani az LTE-ről és a Glance-ről, jó lenne a Qi is, valamint mindezt 5" alatt, ha lehet (plusz nyilván árérzékeny is vagyok, 60-70k-t már nem szívesen adok ki egy telefonért). Valamint jó lenne dual sim is, hogy egy készülékben tudjam használni a "normál", telefonálós és a mobilnetes sim-emet is, ezzel kiváltva egy TP-Link M5250-et.
Amik nálam fel szoktak merülni, azok WP vonalon a Lumia 640 DS LTE (Qi-t még meg tudom oldani home-made módon, egy tok és egy univerzális receiver felhasználásával), vagy a Lumia 532 DS (de ez már elég sok kompromisszummal járna).
Android-vonalon a Meizu M2 Note-tal szemezgetek, de tartok attól, hogy az túl nagy lenne.
-
old rocker
veterán
válasz
spiderpig820 #13767 üzenetére
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
old rocker #13759 üzenetére
Megrendeltem a T-nél a 640-et.
Kedden hozzák.Remélem, legalább olyan elégedett leszek vele, mint a 820-szal voltam/vagyok.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13765 üzenetére
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13763 üzenetére
Valamit szerintem félreértesz. Bringázok. Nem kötelesség, mivel az úttesten nehezen okozhatok másban kárt a kis 7 kilós Cube Agree GTC-mmel.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13761 üzenetére
Szoktam, itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy félek, hogy kesztyűben ahogy nyomkodom, kicsúszik a kezemből.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13759 üzenetére
A kameragomb hiánya akkora hiba nálam, hogy nem merem elővenni 30-40 es tempónál (versenyszerűen bringázok) a telefont a hátamon levő zsebemből fotózni, mert kesztyűben nem fogom menet közben nyomkodni a telefont. 820-al csak 3 gombnyomás volt egy fotó: hosszan nyomtam, fotóztam, lezártam.
-
old rocker
veterán
válasz
spiderpig820 #13758 üzenetére
A kameragomb hiánya nem hiba, legfeljebb kellemetlen annak, aki megszokta; én jobban örülnék, ha lenne, de kirakod a parancsikont a kezdőre és kész.
A navigációs sávot én jobban szeretem, mint a kijelző alatti fix virtuális billentyűzetet.
Előnye a nagyobb kijelző is. A lockmixel minden vackot ki lehet rakni a záróra, szóval, ha választanom kellene, melyikről mondok le, igen-igen nehéz lenne döntenem.
A 640 afféle best buy. Ja, a 820-hoz képest előre lépés a beállítások menü új elrendezése, ill. annak menüpontjait ki lehet nyomni csempének.
Az a baj, hogy van egy nagy hibája a 640 családnak: vigyázni kell vele, mert sajnos qrwajó teló. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
old rocker #13755 üzenetére
tényleg, azt az egy hibát még mindig tartod?
a kameragomb hiánya és a virtuális kezelőszervek kicsit visszatartanak.
más hátrányt nem tapasztaltál?
köszönöm a többieknek is!
-
Heller2
aktív tag
válasz
Én a 930-assal szemeztem, Mire rendelni akartam, kiderült, hogy addig tököltem, hogy kifogyott a T a készletekből és nem lesz nekik egy darabig. Kell a hely a 950-esnek. Így szerintem én is "kénytelen" leszek erre menni. Csak annyira nyomaszt, hogy ennyit kiadjak egy telefonért...Még akkor is, ha részletes, hűséges konstrukcióban nem is feltűnő ez a sok pénzkidobás..
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13755 üzenetére
Nem bántásból, de 2 év használat után mit kell látni azon a vacak 3 gombon?
Amúgy az egy hibája még mindig megvan a telefonomnak, Barátnőmnél. -
old rocker
veterán
válasz
A 820 mellett van egy 640 LTE - m. Kicsivel nagyobb és kicsit érzéketlenebb kijelző és nincs kamera gomb. A virtuális kezelőszervek... nekem azért jön be a 640-en, mert a 820-on nappal qrvára nem lehet látni.
Gyorsaság: forma-forma. -
anorche1
őstag
válasz
Én is gondolkodtam a váltáson, de nincs mire.
A 930 drága, gyakori a hibás darab, és nincs glance.
A többibe meg s400 -as proci van 305 -ös gpu -val, amik nem erősebbek a 820-ban lévőnél (csak többszálas folyamatokban, illetve jóval energiatakarékosabbak).
A 830 nálam egyébként is kiesett a fos kijelző miatt.
A lumia 730/735 a kamera miatt.
Tényleg csak a 640/640xl maradt. 640 volt már a kezemben, és bal felül nagyon szépen nyikorgott, mozgott a hátlap. Az ips kijelzővel megbarátkoznék, de az amuledet megszoktam.
Szóval én még várok.
Ez az új xiaomi note 2 majdnem elcsábított ennyi pénzért, de a 4g hiányozna, és valószínűleg az android nagyon rövid időn belül felidegesíteneSzerk.: Ja igen, ott az iPhone, de ennyit nincs szívem telefonra költeni. Inkább ölöm bele a bicóba, vagy veszek belőle futáshoz kiegészítőket, ruhákat.
-
csabi94
őstag
válasz
IPhone 6, nagyon jó, szinte alig fogyaszt készenlétben, ha nagyon használom, akkor is kibírja nap végéig, 7-8 órás használati időm szokott lenni, és 16-24 óra készenlétem. Az appok nagyon jók, elképesztő minőségű alkalmazások vannak, emiatt már megérte váltani, a rendszer meg szerintem kb. annyira stabil, mint a WP (azt is nagyon szerettem).
Hopp, bocsi, mos nézem, hogy Lumia vonalra vagy csak kíváncsi.
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom, sokan már váltottak más telefonokra.
Érdekelne, hogy ki merre ment Lumia vonalon, és mit tapasztalt a 820-hoz képest.
830-at szerettem volna, de a T-nél már nincs, most a 640 van célkeresztben.
Ha vannak tapasztalatok, osszátok meg velem, legyetek oly szívesek! -
fercsiati
újonc
Megoldódott. A ki és visszakapcsolás segített =)
-
fercsiati
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Reggel óta nem akar csatlakozni a wifihez a telefonom. Megtalálja a hálózatot, fel is ismeri, a jelszót sem kéri, mert ugye már tudja, de mégsem csatlakozik. Csak annyit ír, hogy nem sikerült csatlakozni a xy nevű wi-fi hálózathoz. Semmi egyéb. A mobilnet működik rajta, másik készüléken megy a net ugyanazon a wi-fi hálózaton.
Mi lehet a gond?
Előremis köszi a segítséget!
-
MeroM
senior tag
De az új lumia nagyon jó, aksija 2 napot simán bír, kijelzője makulátlan
-
MeroM
senior tag
Üdv!
Sajnos sikeresen leejtettem a telomat, az üveg az elején berepedt, nem érzékel semmit
Kérdésem a következő lenne: Komplett csere vagy itt van lehetőség hogy "csak" az érintőrészt cseréljék?
Amúgy azóta megvan az újjabb darab 820 asmakulátlan állapotban, de a régit megcsináltatnám ha megéri.
-
csabi94
őstag
Gari végéhez közeledve cseréltettem egy kijelzőt múlt pénteken a Nokia Care-ben. A srácoknak szinte nem is kellett produkálnom a hibát (csak sötétben látszik), azt mondták, hogy kicserélik. Mondom ok.
Egyébként vezeték nélküli töltős hátlappal, vadi új kijelzővédő üvegfóliával fél éves előlappal (teljesen karcmentes, újkora óta fóliázott), vadi új kijelzővel, Nilkin tokkal, és töltőpaddal mennyit érhet most ez a telefon? Ha esetleg valakit érdekel, írjon rám. -
hoffman_
nagyúr
válasz
old rocker #13742 üzenetére
most újraraktam megint (bár eddig is szűz volt, reinstall után raktam el pihenni) és most úgy fest elmegy így 2-3 napot. átmeneti időszakra kell csak, arra jutottam, hogy jó ez így, 10Ah powerbankkal valahogy csak kihúzom
mindenesetre köszönöm a tipped
-
anorche1
őstag
Ez mekkora genyóság. Leszedtem az 1800mah -es andida aksiról a cetlit, és ez várt rám:
-
hoffman_
nagyúr
válasz
old rocker #13738 üzenetére
akkor már gyári 5-ért. köszi
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
le kell adjam a 930-am garanciába, de addig is szükségem lesz áthidaló telefonra, szóval szeretném gatyába rántani a 820-at. a gallyra ment sim-foglalat csere előtt szeretnék bele venni egy akksit, mert a mostani gyárival pár óra alatt lemerül 3g/wifi használat alatt, friss reset után is.
tudtok olyan helyet, ahol lehet gyári akkumulátort kapni és nem haladja meg a 3-4000 forintot? ez vajon eredeti? ha már Nokiát veszek, legyen gyári.
illetve született tapasztalat az elmúlt egy évben ezzel az mpj akkuval? ezt meg szabad venni a gyári helyett?
köszönöm előre is
ui.:
rommá karcolódott a kijelzőm üvege. a tapics része hibátlan. csak üveg cserét vajon milyen árfekvésben csinálnak a Nokia Care-ben?
-
bekebence
csendes tag
Nokia lumia 820 hiba szoftverfrissítés után?
a telefon elkezdette egy szoftver frissítést telepíteni. Ezután kikapcsolt és nem tudom bekapcsolni. megjelenik a nokia felirat, utána elkezdenek forogni a fogaskereke és néhány másodperc múlva kikapcsol.
gépre nem tudom rákötni mert érzékeli de utána rögtön el is tűnik.nem működik se a zume se a nokia recovery tool az USB frissen van cserélve. szóval a kérdés az lenne, hogy hogyan tudnám rábírni arra a készüléket, hogy ne kapcsoljon ki azonnal, hogy gépen keresztül helyre tudjam hozni? valami más baja lehet még? -
skroy
senior tag
válasz
old rocker #13733 üzenetére
Adj hozzá egy 820-at!
-
-
csabi94
őstag
Igen, de az a baj, hogy van pár probléma a telefonnal, és nagyon a gariidő végénél vagyok.
Egyszer félig beázott, csak a hátlap belseje lett vizes (mert ahol feküdt, ott elkezdett folyni a víz -> ablakpárkányon), és ezért az az elszíneződős lapka kissé rózsaszín lett. Nem teljesen piros, csak egy kicsit, a Nokia Care-ben azt mondták, hogy megoldható így is a garanciális csere, de lehet, hogy máshol belekötnek. A másik probléma, hogy miután másodszorra is elkezdett leválni a kamera melletti fényes rész, pillanatragasztóval ügyesen felragasztottam. Nem lett semminek baja, tökéletes, de látszik, hogy barkácsolás, ezért ebbe is beleköthetnek.
A másik, hogy ha esetleg beveszik, és a szervizben jönnek erre rá, és visszaküldik, az lehet, hogy egy 2 hetes procedúra, és nekem október 14-én (ha jól emlékszem) lejár a gari.
Ti mit csinálnátok?
A biztos, vagy a bizonytalan? Mellesleg megjegyzem, hogy tökéletes a telefon, tehát ha nem cserélnek benne kijelzőt, akkor sincs gond, mivel csak sötétben látszik kicsit a hibája. -
Burki
aktív tag
válasz
csabi94 #13724 üzenetére
Teljesen véletlenül jött a dolog amúgy. Az új telefonomat mentem átvenni, és akkor kérdeztem rá, ha már ott vagyok alapon,hogy ha lejár a honlapon kiírt 1 év telekom gari, akkor lehet-e náluk intézni a dolgot. Erre mondta a csaj,hogy persze, a 2 év gyártói garancia alatt lehet náluk is intézni, minden csütörtökön szállítanak a szervízközpontba. 15 napot mondott rá. Mivel új telefon megvolt, így nem zavart,hogy ennyi idő lesz. Újratelepítettem, letöröltem róla mindent, levettem a fóliát, és bevittem. Az ügyintéző felvette a jegyzőkönyvet, aztán elvitték a telefont. Ráadásul gariidő alatt ingyen házhoz szállíttatják MPL-es futárral. Ma hozta a postásunk.
Szóval jah, ha van rá lehetőséged, akkor szerintem próbáld meg te is, hátha... Én mindenesetre elég jól jártam vele.
(Most megy a matek,hogy mit kezdjek vele.
A 820-at el akartam adni, 830 lett az új. Elég jó ára van még a használt 930-asoknak is, ez meg mondhatni gyári, csak ugye gari nincs már rá, csak decemberig.)
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Csak hogy a sok kellemetlen garanciális javítás mellett néha szerepeljen egy-egy sikersztori is, megosztom veletek. Telekomhoz bevittem a Lumia 820-asom garis javításra. Elállt a kijelző, nem működött az érintőgombok világítása, illetve nem is mindig reagáltak rendesen, továbbá a kamera modulja elállt a háztól. Ma hozta a postás a csomagot a szervizből. Nem tudták javítani címszó alatt cserélték a telefont, egy Lumia 930-at kaptam helyette. Gyorsan fel is hívtam őket,hogy tisztázzuk nem valami elcserélt csomag landolt nálam, de nem. Annyi a "kellemetlenség" benne,hogy a régi gariidő érvényes rá, és csak december közepéig garanciális, maga a készülék viszont zsír új.
-
csabi94
őstag
válasz
MK VII #13720 üzenetére
Pénteken viszem, azt mondták, van hozzá alkatrészük, 1-2 óra várakozással hozhatom is. De ha nekem nem amoledet raknak bele, akkor el sem hozom.
Egyébként könnyen lehet, hogy az új kijelzővel, és az új Sandisk 64 gigás kártyával megy is eladásra, mert az iPhone 6S nagyon csábít.
Egy 128 gigással elleszek vagy 5 évig.
-
-
MK VII
veterán
válasz
Xantomas #13719 üzenetére
Állítsd be a színhőt... Illetve valszeg már nem AMOLED-et raktak bele.. Nem csodálkoznék, hogy, ha már a Nokia is spórolna az ilyen "régi" készülékek garis javításain..
Csájnából lehet rendelni komplett érintőt kerettel kijelzővel 15k-ért. Természetesen nem AMOLED van benne..Én most fogok rendelni az enyémhez ilyen komplett szettet, de inkább kifizetem azt a 22-25 ezret a kijelzőért, de legyen AMOLED...
-
Xantomas
őstag
válasz
csabi94 #13718 üzenetére
Első benyomás: Hidegebb színei vannak az új kijelzonek, és nem olyan lilás a szürke.
Aksi idő nem változott. Sw-t nem frissitettek.Viszont vettem egy szép zöld protective hátlapot, aminek gumirozott a sarka, meg az előlapi része.
Baba lett
Valamikor bele aplikálom a kék hatlapból a wireless chargernek a tekercsét, mert ebben nincs, ugyanakkor meretileg elférne benne.
-
Xantomas
őstag
Ismerősöm, még korai gyártású 820-asa baromi gyorsan merül, kb fél napot bírja a gyári, és új gyári aksival.
Kijelző bug (elforgatáskor színes hangyafoci újraindításig) szintén megvan.
kijelző alján az állapotsor beégett (szintén)Szervizet megjárta, kapott új kijelzőt, hibák eltűntek, és majdnem egy napot bírja ugyan olyan használat mellett.
Az enyém ma megy, ugyan ilyen bajokkal. Kiváncsian várom az eredményeket. -
Shirchy
tag
válasz
csabi94 #13711 üzenetére
Újonnan több mint másfél napig ment egy töltéssel, úgy hogy net,wifi, helymeghatározás és nem piszkáltam a háttérben futó programokat. Szóval most kb. az eredeti teljesítmény 20%-án lehet.
old rocker: Pont most fogok pestre költözni így majd akkor ott keresek egy nokia care-t, vagy inkább a mediamarkt-ba vigyem vissza mert ott kötöttem a biztosítást?
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13712 üzenetére
És akkor végül érdemesnek találod a nagyobb akksi vételét, vagy akkor már inkább gyári?
-
old rocker
veterán
válasz
csabi94 #13711 üzenetére
Hát, nem biztos. Általános tapasztalat: egész napos használat = minden este etetés.
Vettem hozzá egy 2500 mAh-s akksit, 3800 Ft körül, (Mugent?) na, az annyit bír, mint a gyári új.
Vettem 2db 1800 mAh- másmilyet, olcsó volt, okádék... fél napot bírja.Shircy: Szervizelde. Vagy a telefon rossz, vagy az akksi.
-
csabi94
őstag
válasz
Shirchy #13710 üzenetére
Ha már akksi, beszélgettem egyik ismerősömmel, akinek Sony Xperia Z2-je van. Tegnap délután feltöltötte, megnézett youtube-on 2 filmet, velem és még másokkal is beszélt messengeren, az egyetemen is használta ma, diktafont használt 1,5 órán át, és most jár 60%-nál.
Én az első film végénél töltőre kellett volna, hogy rakjam a Lumiát.
Újkorukban is ennyire merültek a 820-ak? Mert ez az egyetlen problémám vele (azt leszámítva, hogy sztereó bluetooth headsetnél nincs hangszínszabályzó), és emiatt kár lenne lecserélni.
Kéne bele egy új akksi? Talán jobb lenne? -
Shirchy
tag
Úgy néz ki megpurcant az aksi a telefonomban. Reggel leveszem töltőről és délután 3-ra totál lemerül.
Kezdetben próbáltam nem használni a mobilnetet, és a wifit,de nem segített. Ezt követően recovery tool-al teljesen újra húztam a telefon szoftverét, csak pár alkalmazást telepítettem fel (háttérben csak az időjárás,naptár,onedrive alkalmazásokat engedem futni), emaileket is manuálisan frissítek, NFC, bluetooth, gyorsnézet képernyő kikapcsolva és még így sem bír ki 16 órát.Ettől jobban nem korlátoznám le, mert akkor már ott tartok, hogy minek okos telefon, ha csak telefonként bír ki egy teljes napot....
Szóval meguntam a dolgot...
Még garanciás a telefonom, mivel az utolsó darabot sikerült egy éve megvennem az egyik üzletben (újonnan vettem 2 év garanciával és biztosítással)
Szóval tudnátok tanácsot adni, hogy mihez kezdjek a telóval? Garanciában javítják, vagy tudtok ajánlani hozzá értelmes aksit?
-
leninbf
csendes tag
Sziasztok ! Kis segítség kéne. Ismerősöm telefonja jelezte, hogy megjelent frissítés. Frissítés megtörtént, innentől kezdve a beállítások menübe nem lehet belépni. Ötlet ?
Természetesen újraindítás, aksikivétel megvolt... -
tkesy
őstag
válasz
Khan13 #13703 üzenetére
Q: Why can I not find the option to 'show more tiles' on my Lumia?
A: The option to show more tiles is not available in Lumia 535, 640, 640XL, 730 Dual SIM, 735, 830, 930, 1320, 1520, and Icon, where you can configure the maximum amount of tiles by default.
- On other Lumia phones running Cyan or Denim, select Settings > start+theme > scroll down and select On for the Show more tiles.
-
old rocker
veterán
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13704 üzenetére
Bocs, hogy angolul, de a bánat tudja éppen mit hogy fordítanak, én pedig angolul használom a telefonom. Nem 640-en néztem valóban. Attól függetlenül, hogy a 640 frissítéseknek voltak bajaik, nem értem, miért nincs benne, ha minden más telefonnál ott van.
-
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13702 üzenetére
Settings --> Personalization --> Start és legalul. Még nem jött szembe olyan, akinél nem volt állítható.
-
old rocker
veterán
válasz
Khan13 #13701 üzenetére
Hát, lehet, hogy én vagyok balfék, de nekem az új 640-em nem kínál fel olyat, hogy - mint pl. a 820-nál van a kezdőképernyő+téma beállítási menüpontban:több csempe megjelenítése : ki és bekapcsolható. Fix, bekapcsolt.Azaz nem négy kisméretű ikont tudok kirakni, ami ebben a méretben ideálisan olvasható, hanem három középméretűt, ami túl bumfordi, vagy hat kicsit, ami kényelmetlenül kicsi. Ugyanakkor a nagy csempe kisebb, mint a 820-on a nagy csempe, azaz pl. a naptári bejegyzések csak szemüveggel olvashatóak. Nekem. (A 820-on teljes kijelző szélességű - chronos calendar - azt anélkül is kényelmesen látom.)
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13700 üzenetére
Mit értesz újrendszerű alatt? Mert a mutasson-e több csempét az továbbra is állítható, hogy legyen-e háttér, és ha igen, akkor csempénként, vagy teljes képernyőn, az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest